05 / 05 / 2024

Bekir Altan payas kentsel dönüşüm

Bekir Altan payas kentsel dönüşüm

Payas'ın mavi ile yeşilin buluştuğu noktada bulunduğuna dikkati çeken Altan, "Denizle dağın ic içe olduğu eşsiz güzelliklere sahip bir ilçemiz var. Bu güzellikleri sağlıklı kentleşme ile daha yaşanır hale getireceğiz" dedi.

TOKİ Hatay Payas projesi 19 Kasım'da satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Payas Çağlalık projesinde yer alan konutlar 19 Kasım tarihinde satışa çıkıyor.

Hatay Payas'ın hastane ihtiyacı mecliste!

Hatay'ın Payas ilçesinin hastane ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bekir Pakdemirli'den Batman'a millet bahçesi müjdesi!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada "Bakanlık olarak iki müjdem var Batman'a. Birincisi, Batman Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi, ikincisi ise millet bahçesi ve dere ıslahı" dedi.

Hatay Payas TOKİ başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas projesinde toplam 77 adet konuta yer veriliyor. Hatay Payas TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor.

TOKİ Hatay Payas 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Altan Elmas: Ev alacaklar elini çabuk tutsun!  

Konut stoklarının azalmasıyla ev fiyatlarının artacağını söyleyen Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas el almayı düşünen vatandaşların ellerini çabuk tutması gerektiğini söyledi. 

Hacı Bekir Zade Ağa Konağı turizme kazandırılıyor!

Erzurum'da 1912'de yapılan ve Osmanlı mimarisinin nadide sivil örneklerinden tescilli Hacı Bekir Zade Ağa Konağı, turizme kazandırılmayı bekliyor.

Altan Elmas: Konut üreticileri de ihracatçı sayılmalı!

KONUTDER  ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada ülkeye ciddi döviz getirisi sağlayan konut üretcilerinin de ihracatçılara sağlanan desteklerden yararlanması gerektiğini söyledi.

Bekir Okan kimdir?

Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan kimdir? Bekir Okan nerede doğdu?

Altan Elmas: Konutta kampanyalar sektör için umut verici!

KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, ''Vatandaşlarımızın kampanyalardan yararlanması ülke ve gayrimenkul sektörü için umut verici'' diye konuştu.

Altan Elmas yeniden KONUTDER başkanı seçildi!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) 2 yıldır başkanlık görevini sürdüren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle ikinci kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Bekir Pakdemirli'den TOKİ konutu örneği!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, inşa edilecek TOKİ konutlarını tüm vatandaşların anlamasını sağlamak için bir örnekle açıkladı. Pakdemirli, ''Balıklara TOKİ yapıyoruz'' dedi.

Payas Belediyesi'nden 8.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Payas Belediyesi'ne ait olan arsa vasıflı gayrimenkul 8 milyon 684 bin 3450,35 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsanın ihalesi 5 Mart 2019 tarihinde yapılacak. 

Bekir Altan payas kentsel dönüşüm Haberi

Bekir Altan payas kentsel dönüşüm

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, bugün hemen hemen tüm kentlerin ortak sorunu olan kentsel dönüşümün en iyi örneklerinden birini hayata geçireceklerini bildirdi. 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri  Genel Müdürlüğünden gelen İlknur Kayıntaşyurt, Fuat Arslantürk ve Hatav Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünden Mehmet Yıldırım'ı geçtiğimiz haftalarda Payas'ta ağırladıklarını anımsatan Altan, "İlçemizin kentsel dönüşüm fotoğrafı çekildi. Hazırlıklarımız sürüyor. Payas'ın güzelliğini kentsel dönüşümle taçlandıracağız" dedi. Halkla yaptığı tüm sohbetlerde kendisine kentsel dönüşümün sorulduğunu ve halkın bu konuda son derece duyarlı olduğunu anlatan Altan, kentsel dönüşüme ihtiyaç duyulan tüm alanların tespit edilerek kayıtların tutulduğunu, raporların hazırlandığını ifade etti.Kentsel dönüşümün sadece estetik değil, sağlıklı ve güvenli yapılar açısından da önemli bir ihtiyaç olduğunu belirten Başkan Altan, şunları kavdetti:"Kentseı dönüşüm kentin dokusunu...