09 / 05 / 2024

Bekir Yunusoğlu

Bekir Yunusoğlu

Sor Uluslararası Yapı Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi, Süleyman Nazif Orakçıoğlu, İsmail Sönmez, Bekir Yunusoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Mayıs'ta kuruldu.

Yunusoğlu Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunusoğlu Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün 25 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Tuğ tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü ucuz konut için destek bekliyor!

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu yaptığı açıklamada sosyal konut projelerine katılamayan ancak konut ihtiyacı olan vatandaşların ucuz konut sahibi olabilmesi için özel inşaat firmalarının desteklenmesi gerektiğini dile getirdi.

İnşaat sektöründen ucuz konut için destek talebi! Özel sektör de desteklenirse fiyat balonu patlar! 

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, sosyal konut projelerine katılamayan fakat  konut ihtiyacı olan vatandaşların ucuz konut sahibi olabilmesi için özel inşaat firmalarının desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Violet Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Violet Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de Arif Yunusoğlu tarafından kuruldu.

Pcr Ambalaj Atıkları Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pcr Ambalaj Atıkları Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Livio Manzini, Atilla Uncu, Gökhan Demir ve Bekir Öktenoğlu ortaklığında kuruldu.

Dikey1 Tarım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dikey1 Tarım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kazım Yunusoğlu tarafından kuruldu.

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şentürk tarafından kuruldu..

Yunusoğlu Bahçe'nin temeli atıldı!

Yunusoğlu İnşaat, İzmir’in en gözde yerleşim yerlerinden biri olan Güzelbahçe’de yeni projesine başlıyor. 22 adet 470 metrekarelik müstakil villadan oluşacak projenin temeli atıldı.

Bsmgen Sağlık Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsmgen Sağlık Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Baran Büyüktaş, Tarık Yunusoğlu, Miray Karayılan ve İnanç Vardar ortaklığında kuruldu.

Türkiye'de 2023'e kadar ev sahibi olma oranı yüzde 75 olmalı!

BEKAŞ İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu Türkiye'de ev sahibi olma oranının şuan yüzde 60 olduğunu bu oranın 2023 yılına kadar yüzde 75 olması gerektiğini ifade etti. 

Urla Casablanca Evleri güncel fiyat listesi 2017!

İzmir Urla'da Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Casablanca Evleri projesi fiyatları haberimizde yer alıyor.

Yunusoğlu, İzmirlilerin yaşam kalitesini artırıyor!

İzmir'de kaliteli ve prestijli projelere imza atan Yunusoğlu İnşaat, 45 yılı aşkın deneyimini yeni projeleri ile hayata geçirmeye devam ediyor.

Yunusoğlu Casablanca Evleri Urla fiyatları!

Casablanca Evleri İzmir Urla'da Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Proje fiyatları haberimizde yer alıyor.

Bekir Yunusoğlu Haberi

Bekir Yunusoğlu

Sor Uluslararası Yapı Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi, Süleyman Nazif Orakçıoğlu, İsmail Sönmez, Bekir Yunusoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu. 


Sor Uluslararası Yapı Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;A) YATIRIM HİZMETLERİ 01) Gerçek ve tüzel kişilerle bunlara ait işletmelere özellikle yerli ve yabancı finans piyasalarının düzenine ilişkin olarak sermaye piyasası mevzuatında belirtilen yatırım danışmanlığını içermemek kaydıyla teknik danışmanlık, planlama, programlama, bütçeleme, projelendirme, yeniden yapılandırma, finansal organizasyon ve firma değerleri konularında danışmanlık yapmak. Sermaye Piyasası Mevzuatında belirtilen yatırım danışmanlığı içermemek kaydıyla, gayrimenkul veya varlık alımı ve satımı, yönetim sevk ve idare, iş idaresi, işletme, üretim, verimli çalışma, organizasyon, karar konularında danışmanlık yapmak. Bilgi aktarmak, yol göstermek, benzeri hizmetler vermek, bu hizmetlerin koordinasyonunu yapmak, iç ve dış...