15 / 05 / 2024

Bekişlioğlu Turizm Seyahat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi nerede

Bekişlioğlu Turizm Seyahat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi nerede

Bekişlioğlu Turizm Seyahat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Osman Bekiş tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.

Nilkoport Turizm Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

Nilkoport Turizm Seyahat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Polater tarafından kuruldu.

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  150 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy Çakır tarafından kuruldu.

Nerpa Turizm Seyahat Acentası ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nerpa Turizm Seyahat Acentası ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 15 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Pel Galata Otelcilik Turizm Seyahat ve Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pel Galata Otelcilik Turizm Seyahat ve Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Nupelda Bomonti Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Boğuşlu tarafından kuruldu.

Cihangir Palace Hotel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Palace Hotel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Dindar Çiftçi, Mesut  Çiftçi ve Reşat Çebi ortaklığında kuruldu.

Smart Tour Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Tour Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  A.M.Husseın Husseın tarafından kuruldu. 

Tatilekranı Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Harbiye Şubesi açıldı!

Tatilekranı Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Harbiye Şubesi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Tripera Turizm Seyahat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tripera Turizm Seyahat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Tripera Turizm Seyahat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'e yapıldı. 

Şahinoğlu Turizm Taşımacılık Deri Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Şahinoğlu Turizm Taşımacılık Deri Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi bugün 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Alsa Turizm Seyahat Acentası Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Alsa Turizm Seyahat Acentası Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Alsa Turizm Seyahat Acentası Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'e yapıldı. 

Baydu Turizm Seyahat Acenteleri Otelcilik Ve İnş.Gıda Oto.İth.İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baydu Turizm Seyahat Acenteleri Otelcilik Ve İnş.Gıda Oto.İth.İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Baydu ve Rıdvan Seven ortaklığında kuruldu.

Birlik Hira Emlak Turizm Seyahat Acentesi Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birlik Hira Emlak Turizm Seyahat Acentesi Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Mustafa Al-Qashash, Mahmut Dural ve Mirza Memet Dural ortaklığında kuruldu. 

The Boss Vip Taşımacılık Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Boss Vip Taşımacılık Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de Uğur Pehlivan ve Serkan Şahin ortaklığında kuruldu. 

Bekişlioğlu Turizm Seyahat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Bekişlioğlu Turizm Seyahat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi nerede

Bekişlioğlu Turizm Seyahat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Osman Bekiş tarafından  10 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.


Bekişlioğlu Turizm Seyahat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi iş konusu;- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma,bilet satışları, rehberlik hizmetlerini yürütmek. - Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. - Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. - Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. - Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. - Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. - Her...