08 / 05 / 2024

Beko Beyond serisi

Beko Beyond serisi

Teknoloji ve tasarım Beko Beyond serisiyle bir araya geldi. Beko Beyond serisi ankastre fırınlarının fiyatları görenleri şaşırttı. İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Beko BFC 631 B Beyond Serisi 72 LT FitFry Buhar Destekli Ankastre Fırın  9 bin 739 TL! En ucuza nereden alınır? 

Beko Buhar Destekli Fırın, 3D pişirme teknolojisi ve SteamAssisted Buhar Destekli Pişirme fonksiyonları sayesinde pişirme işlemini homojem bir şekilde gerçekleştirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

Beko Beyond serisi ocakların fiyatları şaşırttı! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Beko Beyond serisiyle teknolojisi ve tasarımı bir araya getirdi. Beko beyond serisi ocak fiyatları görenleri şok etti. İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Beko Beyond serisi ankastre fırın fiyatlarında son dakika! İşte Mart 2022 fiyat listesi..

Teknoloji ve tasarım Beko Beyond serisiyle bir araya geldi. Beko Beyond serisi ankastre fırınlarının fiyatları görenleri şaşırttı. İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Kale’nin Smart Edge serisi Altın Çekül ödülü aldı!

Banyolarda akılcı çözümler sunan Kale’nin, ‘smart’ yaklaşımıyla hayata geçirdiği ince kesitli lavabo serisi ‘Smart Edge’, Türkiye yapı sektörünün en iyi ürün ödülü ‘Altın Çekül’e layık görüldü.

Yurtbay Yapı Kimyasalları, YYK Uzman Serisi'ni tanıtacak!

“Yapıştırıcı Uzmanı ” sloganı ile faaliyet gösteren ve iki ayrı üretim tesisi bulunan Yurtbay Yapı Kimyasalları (YYK), Yapı Fuarı ’nda “YYK Uzman Serisi” ni tanıtacak.

Çilek Mobilya First Class serisi ile çocukları bulutlara çıkarıyor!

Tematik tasarımları ile çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturan Çilek, Nisan ayında satışa sunduğu First Class serisi ile çocukları bulutların üzerine çıkarıyor.

Yurtbay Seramik Erica Serisi değişiklik yapmak isteyenleri bekliyor!

Yurtbay Seramik gerek her mutfak tarzına uygun tezgâh arasında, gerek banyolarda kullanılabilecek Erica Serisi ile baharla birlikte dekorasyonlarında baştan aşağıya değişiklik yapmayı planlayanlara hitap ediyor.

Yurtbay Seramik Erica Serisi'ni tanıttı!

Yurtbay Seramik, modern mutfak ve banyolar için farklı çözümler üretiyor. Yurtbay, Erica Serisi ile baharla birlikte dekorasyonlarında baştan aşağıya değişiklik yapmayı planlayanlar hitap ediyor..

Creavit'in, Branch Serisi banyoların yüzünü güldürüyor!

Fark yaratan tasarımlarıyla banyo modasının öncülüğünü yapan Creavit’ten banyolarınızın yüzünü güldürecek bir ürün geliyor. Markanın özel koleksiyonları arasında yer alan “Branch Armatür Serisi” baharı müjdelerken estetik görünümü ve işlevsel kullanımıyla

Yurtbay Seramik Meltdown serisi satışa sunuldu!

Yurtbay Seramik’in eskitme ahşap dokulu Meltdown Serisi, doğanın dingin ve insana güven veren şefkatini mekânlara taşıyor. Seri, pastel renkleriyle ahşabın dinlendirici etkisini ön plana çıkıyor.

En güzel ikramlıklar Emsan Nar serisi ile çıkar!

Özenle hazırlanan sofraların ardında mutfakta işleri kolaylaştıran büyük yardımcılar gizlidir. Emsan, yanmaz yapışmaz Nar Serisi ile benzersiz tatları kolayca pişirerek eşsiz sunumlar yaratmanızda en büyük yardımcınız.

Vitra Pera serisi Design Turkey 2014'te iyi tasarım ödülü aldı!

VitrA’nın; ahşap görünümlü porselen karo serisi Pera, “Design Turkey 2014” kapsamında, “iyi tasarım” ödülüne layık görüldü. Pera; evin bütünü ve dış mekânlar olmak üzere hem zeminde hem de duvarda kullanılabiliyor.

Arçelik Piano serisi ile evinizde mükemmel uyumu yakalayın!

Teknoloji ve tasarımın eşsiz uyumuyla sürekli yenilikler sunan Arçelik yeni Piano serisini tüketiciler ile buluşturuyor. Piano Serisi, teknoloji ve tasarımın mükemmel uyumuyla hayatınızı güzelleştiriyor.

Beko Beyond serisi Haberi

Beko Beyond serisi

Beko Beyond serisi ankastre fırınları fiyatlarıyla görenleri şok ediyor. Teknoloji ve tasarım Beko Beyond serisinde bir araya geldi. Beko Beyond serisi şık görünüşleriyle mutfaklara hareket katıyor. 

Motor teknolojisi, buharı pişirme özelliği ve buharlı temizleme fonksiyonu ile dikkat çeken Beko Beyond serisi ankastre fırınları, Aeroperfect teknolojisi sayesinde yüzde 40 daha homojen pişirme imkanı sunuyor ve her pişirmede aynı lezzeti yaşatıyor.

Peki Beko Beyond serisi ankastre fırınlarının fiyatları ne kadar oldu? İşte Mart 2022 fiyat listesi...

 

Beko Beyond serisi ankastre fırın Mart 2022 fiyat listesi 

BFC 320 B Beyond Serisi Ankastre Fırın Beyaz: 3.419 Türk Lirası  

BFC 430 G Beyond Serisi Ankastre Fırın Inox: 4.049 Türk Lirası  

BFC 430 B Beyond Serisi Ankastre Fırın Beyaz: 4.049 Türk Lirası  

BFC 430 S Beyond Serisi...