11 / 05 / 2024

Beko Piranlar Konsept Mağazası ataşehir

Beko Piranlar Konsept Mağazası ataşehir

Beko’nun enerji verimliliğinde öncü, kullanıcı dostu özelliklerle donatılan, üstün teknolojiye sahip ve şık tasarımlı ürünlerini tüketicilere sunan Beko Piranlar Konsept Mağazası, Ataşehir Yeni Sahra’da hizmet verecek.

Beko'dan 5 yeni mağaza!

Beyaz eşya markası Beko, yeni açtığı 5 mağaza ve yenilediği 9 konsept mağazası ile Ankara’daki konumunu güçlendirdiğini duyurdu.

Beko'dan Türkiye’de konsept mağaza stratejisi!

ARÇELİK AŞ’nin çatısı altında yer alan markalardan Beko, Türkiye’de konsept mağaza stratejisini hayata geçirdi.

Beko’dan İstanbul’a 8 yeni mağaza!

Avrupa’nın bir numaralı beyaz eşya markası Beko, yeni konsept mağazacılık atağını İstanbul’da açtığı 8 yeni mağaza ile sürdürüyor.

Beko Piranlar Yenisahra'da açıldı!

Beko’nun Türkiye’deki en büyük konsept mağazası Beko Piranlar açıldı. Mağaza 840 metrekare alan ile İstanbul Ataşehir Yenisahra’da hizmet verecek.

Beko Piranlar Konsept Mağazası Ataşehir'de açıldı!

Beko’nun enerji verimliliğinde öncü, kullanıcı dostu özelliklerle donatılan, üstün teknolojiye sahip ve şık tasarımlı ürünlerini tüketicilere sunan Beko Piranlar Konsept Mağazası, Ataşehir Yeni Sahra’da hizmet verecek.

Beko en büyük şubesini Ataşehir'de açtı!

840 metrekare alan ile İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hizmet verecek Beko Piranlar Konsept Mağazası, açıldı. Şirketin Türkiye pazarında açtığı en büyük konsept mağaza olan şubede yeni teknolojik ürünler sunuluyor.

Van'da Beko Konsept mağazası açıldı!

Van’ın önde gelen ticari kuruluşlarından Atılım Şirketi’nin Beko Konsept Mağazası, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa, Van Valisi Aydın Nezih Doğan, AK Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici katıldı...

Dumankaya Konsept Halkalı ödeme planı!

Dumankaya Konsept Halkalı ödeme planı kapsamında detaylar fiyat bilgisiyle birlikte haberimizde yer alıyor

Dumankaya İnşaat Konsept Halkalı ödeme planı!

Dumankaya İnşaat Konsept Halkalı ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz ödemeler yapılabiliyor. Konsept Dumankaya Halkalı'da daireler 203 bin TL'den başlayarak satılıyor...

Çekmeköy Çizmeci Konsept satılık!

Çekmeköy Çizmeci Konsept satılık konut fiyatları ve diğer detaylar haberimizde yer alıyor

Konsept Halkalı Dumankaya'nın havadan son görüntüleri!

Dumankaya Konsept Halkalı projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Panorama Konsept 'te 450 bin liraya 4+1! Ağustos'ta teslim!

Panorama Konsept 'te fiyatlar 450 bin liradan başlıyor, projede tripleks villalar bulunuyor...

Çizmeci Konsept Çekmeköy fiyat!

Çizmeci Konsept Çekmeköy fiyat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor...

Beko Piranlar Konsept Mağazası ataşehir Haberi

Beko Piranlar Konsept Mağazası ataşehir

Beko, Türkiye pazarındaki konumunu açtığı en büyük konsept mağaza ile güçlendiriyor. Modern mağazacılık anlayışının son örneklerinden birini oluşturan Beko Piranlar Konsept Mağazası, Beko markasının dinamik ve yenilikçi karakterini yansıtıyor.


Beko’nun enerji verimliliğinde öncü, kullanıcı dostu özelliklerle donatılan, üstün teknolojiye sahip ve şık tasarımlı ürünlerini tüketicilere sunan Beko Piranlar Konsept Mağazası, 840 metrekare alan ile İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir Yeni Sahra’da hizmet verecek.


Mağaza, yeni konsept standartları, büyük katlı mağazacılık, yeni dış cephe ve deneyimleme alanları ile ilklere ev sahipliği yapacak.

500 bin metrekare

Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, “500 bin metrekareyi aşan mağaza alanımız var. Uluslararası pazarlarda başarısını ve büyümesini her geçen gün artıran Beko markamız yeni mağazalarıyla Türkiye’deki güçlü konumunu ileri taşıyor”...