28 / 04 / 2024

Beko Piranlar Konsept Mağazası Ataşehir'de açıldı!

Beko Piranlar Konsept Mağazası Ataşehir'de açıldı!

Beko’nun enerji verimliliğinde öncü, kullanıcı dostu özelliklerle donatılan, üstün teknolojiye sahip ve şık tasarımlı ürünlerini tüketicilere sunan Beko Piranlar Konsept Mağazası, Ataşehir Yeni Sahra’da hizmet verecek.



Beko, Türkiye pazarındaki konumunu açtığı en büyük konsept mağaza ile güçlendiriyor. Modern mağazacılık anlayışının son örneklerinden birini oluşturan Beko Piranlar Konsept Mağazası, Beko markasının dinamik ve yenilikçi karakterini yansıtıyor.


Beko’nun enerji verimliliğinde öncü, kullanıcı dostu özelliklerle donatılan, üstün teknolojiye sahip ve şık tasarımlı ürünlerini tüketicilere sunan Beko Piranlar Konsept Mağazası, 840 metrekare alan ile İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir Yeni Sahra’da hizmet verecek.


Mağaza, yeni konsept standartları, büyük katlı mağazacılık, yeni dış cephe ve deneyimleme alanları ile ilklere ev sahipliği yapacak.

500 bin metrekare

Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, “500 bin metrekareyi aşan mağaza alanımız var. Uluslararası pazarlarda başarısını ve büyümesini her geçen gün artıran Beko markamız yeni mağazalarıyla Türkiye’deki güçlü konumunu ileri taşıyor” dedi.


Milliyet


Geri Dön