29 / 04 / 2024

Gympol fitness salonunun ilk şubesi Ataşehir'de açıldı!

Gympol fitness salonunun ilk şubesi Ataşehir'de açıldı!

Ergün Polat İnşaat tarafından Gympol fitness salonu ilk şubesini Ataşehir'de açtı. Gympol butik fitness salonu müşteri odaklı hizmet verecek...



 ERGÜN POLAT inşaat 900 m2 alan üzerine kurulu olan kapalı havuz , sauna , buhar odası ile stüdyo derslerinden aerobic , pilates , latin step ,  tae - bo ve latin dansları gibi stüdyo derslenin yanı sıra fitness , vücut geliştirme ve body shapping gibi birçok hizmeti ve aktiviteyi bir arada bulabileceğiniz Gympol Health ve Fitness merkezini faaliyete geçirdi.

GYMPOL butik fitness salonu müşteri odaklı hizmet verecek.Ergün Polat inşaat özellikle sağlığın ön planda olduğu spor merkezlerinin kurumsallaşmasına inandığı için GYMPOL adı altında Ataşehir’de ilk şubesini açtı.

GYMPOL Clup’’önce müşteri memnuniyeti’’ilkesi ile hizmet sürecinin her aşamasında müşteri odaklı yaklaşımı ve koşulsuz müşteri memnuniyetini hedefleyecek.

Gympol Health ve Fitness merkezinde kapalı havuz , sauna , buhar odası ile stüdyo derslerinden aerobic , pilates , latin step ,  tae - bo ve latin dansları gibi stüdyo derslenin yanı sıra fitness , vücut geliştirme ve body shapping gibi birçok hizmeti ve aktiviteyi bir arada bulunan hijyenik bir ortam. Diyetisyenler, uzman spor eğitmenleri  ve yüzme hocalarınında görev aldıgı spor merkezinde son teknoloji aletler mevcut. Merkezimizde 6 adet tvli koşu bandı , dikey - yatay eliptik bisikletler , spinning bike ile tamamı 25 adet vücudun tüm temel kaslarını çalıştırabilecek , zayıflamayı ve formda kalmayı hedefleyen spor aletleri mevcut.,ayrıca vitamin barda hazırlanan sağlıklı kokteyler mevcut..


Geri Dön