11 / 05 / 2024

ataşehir beko mağazası

ataşehir beko mağazası

Beko’nun enerji verimliliğinde öncü, kullanıcı dostu özelliklerle donatılan, üstün teknolojiye sahip ve şık tasarımlı ürünlerini tüketicilere sunan Beko Piranlar Konsept Mağazası, Ataşehir Yeni Sahra’da hizmet verecek.

Ataşehir'de 40 yıllık imar sorunu: İçerenköy sakinleri imar haklarının geri verilmesini istiyor!

Ataşehir İçerenköy'de 40 yıllık imar sorununa mahalle sakinlerinden tepki geldi. İmar Mağdurları Platformu adı altında toplanan mahalleliler, imar haklarının ellerinden alındığını iddia etti ve taleplerini sıraladı. İşte mağdurların o açıklaması...

Weltew Home 100’üncü mağazasını açtı!

2021 yılına yeni yatırımlarıyla mağazacılık ve marka atağı ile başlayan Weltew Home, 100’üncü mağazasını hizmete açtı...

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu inşaatının Atakent durağındaki son tünel açma çalışmasını incelemelerde bulundu. İmamoğlu, hattın 2022 sonunda açılacağını belirtti. 

Ataşehir'de riskli bina boşaltılırken arbede yaşandı!

Ataşehir'de riskli binanın boşaltılması sırasında bina sakinleri ve belediye görevlileri arasında tartışma çıktı. Olayın büyümesini polis ekipleri engelledi.

Ataşehir Emekevler'de hak sahipleri evlerine kavuşuyor!

Ataşehir Emekevler’de yerinde kentsel dönüşüm projesine katılan hak sahipleri evlerine kavuşacakları gün için geri sayıma başladı.

Modda Senkron Ataşehir Evleri nerede?

Toplam 168 adet daire ve mağazalardan meydana gelen Modda Senkron Ataşehir projesinde ön talepler toplanıyor. Peki Modda Senkron Ataşehir Evleri nerede?

Modda Senkron Ataşehir Evleri!

Modda Senkron Ataşehir Evleri Dekon İnşaat imzasıyla dizayn ediliyor. Ümraniye Modda Senkron projesi 168 adet daire ve mağazalardan oluşuyor.

Novada Ataşehir yılbaşında açık mı?

Novada Ataşehir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir yılbaşında açık mı? Novada Ataşehir yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Novada Ataşehir 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Gratis 400. mağazasını Palladium AVM'de açtı!

Türkiye'nin kişisel bakım marketi Gratis, 400'üncü mağazasını Ataşehir Palladium AVM'de hizmete açtı.

Ataşehir'in 40 yıllık imar sorunu için hızlı adımlar!

Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin imar planlarıyla ilgili 21 Eylül Çarşamba günü vatandaşlara bilgilendirme toplantısı yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, bu kez de iki mahallede çalışma yapan müteahhitlerle biraraya geldi.

Novada Ataşehir Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Novada Ataşehir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Novada Ataşehir Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Pierre Cardin Halı, Eskişehir'deki en büyük mağazasını açıyor!

Eskişehir'e bir dünya markası daha kazandırıldı. Pierre Cardin Halı, geniş ürün yelpazesi ile hizmet verecek olan mağazasını Yunus Emre Caddesi'nde düzenlenen görkemli törenle açtı.

Park Yaşam Ataşehir'in yüzde 58'i 1 ayda satıldı!

Geleneksel mahalle kültürünü modern hayata taşıma iddiasıyla yola çıkan 860 konutluk Park Yaşam Ataşehir'deki dairelerin yüzde 58'i lansmanı takip eden ilk ay içinde satıldı.

ataşehir beko mağazası Haberi

ataşehir beko mağazası

Beko, Türkiye pazarındaki konumunu açtığı en büyük konsept mağaza ile güçlendiriyor. Modern mağazacılık anlayışının son örneklerinden birini oluşturan Beko Piranlar Konsept Mağazası, Beko markasının dinamik ve yenilikçi karakterini yansıtıyor.


Beko’nun enerji verimliliğinde öncü, kullanıcı dostu özelliklerle donatılan, üstün teknolojiye sahip ve şık tasarımlı ürünlerini tüketicilere sunan Beko Piranlar Konsept Mağazası, 840 metrekare alan ile İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir Yeni Sahra’da hizmet verecek.


Mağaza, yeni konsept standartları, büyük katlı mağazacılık, yeni dış cephe ve deneyimleme alanları ile ilklere ev sahipliği yapacak.

500 bin metrekare

Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, “500 bin metrekareyi aşan mağaza alanımız var. Uluslararası pazarlarda başarısını ve büyümesini her geçen gün artıran Beko markamız yeni mağazalarıyla Türkiye’deki güçlü konumunu ileri taşıyor”...