26 / 05 / 2024

Belarus piyasa ekonomisi

Belarus piyasa ekonomisi

ABD Ticaret Bakanlığı, Minsk'in ülke statüsünün gözden geçirilmesi talebine yanıt olarak Belarus ekonomisinin piyasa dışı olmaya devam ettiğini açıkladı.

Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat ürünü piyasa istikrarına destek olacak!

Alternatif Bank Genel Müdürü Gür "Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat ürününün bireysel yatırımcılar nezdinde yaygınlaşması durumunda piyasa istikrarını destekleyici bir etkisi olacağını düşünüyoruz" dedi.

Kanyon AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar? 

Lüks markaların bulunduğu ve ünlülerin sıkça gittiği Kanyon AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklattı. 2006'da hizmete sunulan Kanyon AVM'nin değeri belli oldu...

Marmara Park AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar?

2012'de Esenyurt'ta hizmete sunulan ve E-5 karayolu üzerinde yükselen Marmara Park AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklattı. Peki Marmara Park AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

MÜSİAD: Türkiye ekonomisi sadece döviz kuruna indirgenerek değerlendirilemez!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), Türkiye ekonomisi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte MÜSİAD'ın o açıklaması...

Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının piyasa değeri belli oldu!

Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının piyasa değeri belli oldu. İşte Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının değerleme raporu...

Türkiye ekonomisi liderliğe yükseldi!

Türkiye ekonomisi 2021 yılının üçüncü çeyreğinde yüzde 7,4 büyüme kaydetti. Yılın diğer iki verisi göz önüne alındığında ekonomik büyüme rakamlarının çift haneli rakamlara ulaşacağı beklentisi güçlendi.

Kripto paraların piyasa değeri 2.7 trilyon doları aştı!

Bitcoin'in çarşamba günü tekrar rekor seviyeye ulaşmasıyla kripto paralar genel bir yükseliş eğilimi sergiledi. Kripto paraların toplam piyasa değeri 2.7 trilyon doları aşmış durumda.

Halk GYO Salıpazarı Oteli'nin piyasa değeri 118 milyon TL oldu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Salıpazarı Otel Binası'na ait değerleme raporu yayınlandı. Değerleme raporuna göre otelin KDV dahil piyasa değeri 118 milyon TL olarak açıklandı.

Bitcoin'in piyasa payı yüzde 40'ın altına geriledi!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen ve değer kaybeden Bitcoin'in piyasa payı yüzde 40'ın altına düştü...

Akfen GYO'nun 2021'in ilk çeyreğinde piyasa değeri 1.3 milyar TL oldu!

Akfen GYO'nun 8 Nisan 2021 tarihi ile şirket piyasa değeri 1 milyar 334 bin TL'ye ulaştı. 31 Mart tarihli verilere göre; şirketin net aktif değeri 1 milyar 455 bin TL oldu. Akfen GYO 2021'in ilk çeyreğinde, tüm gayrimenkullerinden 19 milyon 326 bin TL'lik kira geliri elde etti. 

Akiş GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. işlemleri piyasa koşullarına uygun bulundu!

Akiş GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. ile yapılan işlemlerin koşulları, fiyat belirleme yöntemi ve bu yöntemin seçilmesindeki gerekçeler açıklanarak, işlemlerin piyasa koşulları karşısındaki durumu hakkında bilgi sunulmuş ve işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu değerlendirildi.

Akiş GYO'nun SEPAŞ A.Ş. işlemleri piyasa koşullarına uygun bulundu!

Akiş GYO'nun SEPAŞ A.Ş. ile yapılan elektrik enerjisi alımı işlemlerinin koşulları ve fiyat belirleme yöntemi açıklanarak, işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu belirlendi. 

Ankara’da kiralık metrekare fiyatları düştü, piyasa canlandı!

BETAM ve sahibindencom ortaklığında hazırlanan Konut Piyasası Görünümü raporuna göre Ankara’da kiralık metrekare fiyatları düştü, piyasa hareketlendi.

Belarus piyasa ekonomisi Haberi

Belarus piyasa ekonomisi

ABD Ticaret Bakanlığı'nın yazılı açıklamasında, "ABD'nin anti-damping yasasına uygun olarak Belarus’un, piyasa dışı ekonomiye sahip ülke olarak kaldığına karar verildi.

Sputniknews'de yer alan habere göre; bu kararın bir sonucu olarak, bakanlığın anti-damping uygulamalarındaki damping sınırlarının hesaplanması açısından Belarus piyasa dışı bir ekonomi olarak görülmeye devam edecek" ifadelerine yer verildi.

Daha önce Belarus yönetimi, ABD’nin bu ülkeden çelik çubuk ve filmaşin ithalatına yönelik damping kararlarının gözden geçirilmesi bağlamında, piyasa dışı ekonomi statüsünün yeniden değerlendirilmesi talebinde...