28 / 04 / 2024

Belceğiz Plajı suç duyurusu

Belceğiz Plajı suç duyurusu

Muğla'nın Fethiye İlçesi Belceğiz Plajı'nda çevrecilerin suç duyurusu üzerine belediyenin kaçak olduğu gerekçesiyle yıkım kararı verdiği platform, plajın ortasına inşa edilmeye başlandı.

Isparta Belceğiz Köyü'nde bazı yerler sit alanı ilan edildi!

Isparta ili, Şarkikaraağaç ilçesi, Belceğiz Köyü sınırları içerisinde yer alan alan bazı yerler sit alanı olarak tescil edildi.

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündeminde!

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bakanlıktan mavi bayraklı Sarısu Plajı'na akaryakıt iskelesi teklifi!

Beydağları Sahil Milli Parkı yer alan Sarısu Plajı'na Ulaştırma Bakanlığı'nca yapımı teklif edilen petrol iskelesi tepkilere sebep oldu. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, “Bu proje Sarısu'ya ihanettir” dedi.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Eğirdir Gölü plajında otel inşaatı başladı!

Türkiye’nin ikinci en büyük tatlı su gölü olan Eğirdir Gölü plajında otel yapımına başlandı. Yaşam savunucusu ve akademisyen Kesici, “Peri bacalarındaki otel inşaatı nasıl durdurulduysa, bu inşaat da hemen durdurulmalı” diye konuştu.

Türkiye'ye yatırıma devam edeceğiz!

Lüks ev tekstili üreticisi İtalyan Frette’nin Dünya Başkan Yardımcısı Vittoria Vitaloni ve CFO’su Nicola Paranetto, Türkiye’ye güven mesajı verdi. İkili, “Bu günler geçici. Yatırıma devam edeceğiz” dedi.

Ali İhsan Su: Şırnak'ı yeniden inşa edeceğiz!

Şırnak Valisi Su, "Şırnak'ı yeniden inşa edeceğiz. Yapacağımız 6 bin konutun yanı sıra konutların yapıldığı alanlarda taziye evleri, alışveriş merkezi, gençlik merkezleri, park ve bahçeler olacak." dedi.

2023'te dünyanın 10 büyük ekonomisi arasına gireceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Anıtpark önündeki "Milli İradenin Yükselişi Sergisi"ni gezerek, Uzun Çarşı'da esnaf ziyaretinde bulundu. Eroğlu, "2023 yılında dünyanın 10 büyük ekonomisi arasına gireceğiz Allah'ın izniyle." dedi.

Ali Ağaoğlu, Duygu Su Gülpınar’la bayram tatiline çıkıyor!

Ali Ağaoğlu, önceki akşam yeni sevgilisi Duygu Su Gülpınar’la Bebek’teydi.Bayramda sevgilisiyle tatile çıkacağını söyleyen işadamı, “Önce anneciğimin elini öpeceğiz, sonra tatile gideceğiz” dedi.

Veysel Eroğlu: Gazze'nin su ve altyapı sorunlarını çözeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gazze'deki insanların aç ve susuz olduğunu belirterek, "İnşallah Gazze'nin su, sağlık ve altyapı meselelerini de çözeceğiz." dedi.

Antalya'ya ikinci kadınlar plajı geliyor!

Antalya'da ilki dünyaca ünlü Konyaaltı sahibinin devamında, kentin Kemer'e çıkış yolu üzerinde Sarısu mesire alanında oluşturulan 'Kadınlar Plajı'nın ikincisi için ihale süreci başladı.

İztuzu Plajı'ndan tahliye edilen DALÇEV yetkililerinden suç duyurusu!

İztuzu Plajı'nda işgalci olduğu ileri sürülerek Muğla Valiliğinin kararıyla tahliye edilen DALÇEV yetkilileri, suç duyurusunda bulundu.

KKTC'ye Su Temini Projesi'nde son durum ne?

KKTC Başbakan Kalyoncu: "Önümüzdeki günlerde su konusuyla ilgili Türkiye Cumhuriyeti hükümet yetkilileri ile bir araya geleceğiz ve bu konuyla ilgili son noktayı koyacağız" dedi.

Belceğiz Plajı suç duyurusu Haberi

Belceğiz Plajı suç duyurusu

Muğla'nın Fethiye İlçesi Belceğiz Plajı'nda çevrecilerin suç duyurusu üzerine belediyenin kaçak olduğu gerekçesiyle yıkım kararı verdiği platform, plajın ortasına inşa edilmeye başlandı. Duruma tepki gösteren çevreciler, platformun kaldırılmasını istedi.


Muğla Valiliği'nce geçen yıl Nisan ayında yapılan ihale sonucu Belceğiz Plajı'ndaki büfe, kafeterya, şemsiye ve şezlong işletmesi işini özel bir firma aldı. İhale öncesinde Muğla Valiliği'ne bağlı bir şirket tarafından kurulmuş olan platformlar, ihaleyi alan yeni firma tarafından da kullanıldı. Kış döneminde kumsalın yürüyüş yoluyla birleştiği noktaya çekilen platformla ilgili Atatürkçü Düşünce Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Mavi Kuş Sanat ve Dayanışma Derneği, Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) ve çevreciler şikayette bulundu. Fethiye Belediyesi de birkaç gün önce platformun yıkılmasına karar verdi. Bu karar üzerine kaldırılması beklenen...