02 / 05 / 2024

Belediye-İş Sendikası Sinop İl Temsilciliği

Belediye-İş Sendikası Sinop İl Temsilciliği

Belediye İş Sendikası, Sinop kent merkezinin SİT alanı ilan edilmesine dair başlatılan çalışmalara tepki gösterdi. Belediye-İş Sendikası Sinop İl Temsilciliği tarafından yazılı bir açıklama yaptı.

Emeklilere konut müjdesi!

Emekliler için hayata geçirilmesi planlanan konut projesi Batman'ın bir numaralı gündem maddesi oldu. Batman Belediye İş Sendikası konuya ilişkin açıklama yaptı...

Sinop Belediyesi imarlı 3 arsa satacak! İhalesi 13 Eylül'de!

Sinop Belediye Başkanlığı, Sinop Merkez Ada Mahallesi'nde yer alan üç adet arsayı satış çıkardı. Arsaların satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye KDV'den muaf iki arsa satacak! Konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın!

Belediye KDV'den muaf iki arsa satacak... Sinop Ayancık'ta yer alan konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın...

Belediye KDV'den muaf ve konut imarlı 2 arsa satacak!

Sinop İli Ayancık Belediye Başkanlığı, Sinop Ayancık'ta yer alan konut imarlı arsaları satışa çıkardı.

Sinop'ta 9.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Sinop Belediye Başkanlığı, Sinop Merkez Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Sinop'ta 11.3 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Sinop İli Ayancık Belediye Başkanlığı, Sinop Ayancık'ta yer alan 4 adet gayrimenkulü 11 milyon 315 bin 978 TL bedelle satışa çıkardı.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'den işçilere ev müjdesi!

ÖZBELSAN şirketi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu sözleşme imzalandı. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "İşçi arkadaşların ev talebi vardı. Bu konuda da çalışmalara başladık, Milli Emlak'tan arsa konusunda talebimizi ilettik" dedi...

Sinop'ta kentsel dönüşüm ile yol sorunu çözülecek!

Sinop Belediye başkanı Barış Ayhan, Aslan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi ile çevre yoluna alternatif bir güzergah belirlendiğini açıkladı.

Sinop’un en büyük sorunu 'imar planı yoksunluğu'!

Sinop Belediye Başkanı seçilen Barış Ayhan, Sinop’un en büyük sorununun 'imar planı yoksunluğu' olduğunu söyleyerek,''Sinop’un yeni imar planının da Aralık 2019’da yapılması planlanıyor'' dedi.

Sinop'ta inşaat krizi! İmar planları iptal edildi!

Sinop Belediye Meclisi tarafından 2016 yılında onay verilen 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı, hukuka uygun olmadığı nedeniyle iptal edildi. Sinop'ta şimdi de devam eden inşaatlar hakkında suç duyurusu yapıldı.

Baki Ergül: Sinop'un imarı için çalıştık!

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, 10 yıllık hizmet dönemi hakkında açıklamalarda bulundu. Ergül, ''İmar planında Sinop için hareket ettik'' diye konuştu.

Sinop'u doğru imar edemedik!

Sinop'ta doğru bir imar planı yapılamadığını söyleyen CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan, ''4 köy ile ilgili olarak ilave bir imar planı yapıldı. Ancak burada çok ciddi sıkıntılar yapıldı. O bölgede maalesef doğru bir imar planı yapamadık'' diye konuştu.

Çelik-İş Sendikası'nın metruk binası yıkıldı!

İskenderun’da doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlarda da rahatsızlık veren metruk binaların yıkımına devam edenİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Süleymaniye eski çelik-iş sendikasının metruk binasının yıkım çalışmalarını denetledi.

Belediye-İş Sendikası Sinop İl Temsilciliği Haberi

Belediye-İş Sendikası Sinop İl Temsilciliği

Belediye-İş Sendikası Sinop İl Temsilciliği tarafından yazılı bir açıklama yapılarak, Sinop merkez Sur içi ile doğusunda Sis Düdüğü-İnciraltı mevkisine kadar alanın 3. derece Arkeolojik SİT alanı olarak tescil edilmek istenmesi eleştirildi. 

Yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; "27.03.2015 tarihinde Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nun Belediyemize ulaştırmış olduğu yazıda Sinop ili Merkez Sur içi ile doğusunda Sis Düdüğüinciraltı mevkiine kadar alanın III. derece Arkeolojik sit alanı olarak tescilinin Sinop Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün 03.02.2015 tarih ve 373 sayılı, 18.03.2015 tarih ve 813 sayılı yazıları ile önerildiği, Korunması gerekli Taşınmaz Kültür Varlıklarının ve Sitlerin tespit ve tescili hakkında yönetmelik uyarınca öneri haritası sunulan alanla ilgili görüş bildirilmesini Belediyemizden istediklerini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. 

Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki; Ömrünü bu topraklarda...