08 / 07 / 2024

belediye projelerine verilen destek

belediye projelerine verilen destek

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 2013 yılında belediyelere yapılan desteğin toplam da 104.893.212 TL olduğunu açıkladı. Bakan Güllüce, belediyelere 133 Çöp toplama aracı, 36 vidanjör ve 43 adet yol süpürme aracının hibe edildiğini belirtti.

Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya'da son dakika! IPARD projelerine verilen hibe 710 milyon TL'ye çıkıyor! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya'da IPARD projelerine verilen hibenin 710 milyon TL'ye çıkarılacağını açıkladı. İŞte ayrıntılar...

Moskova'da inşaat projelerine devam kararı!

Rusya'da hükümet inşaat projelerine devam edilip edilmemesiyle ilgili nihai kararı yerel yönetimlere bıraktı. Moskova'da belediye devam kararı aldı.

Kanal İstanbul metro projelerine engel oluyor mu?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gündemle ilgili soruları yanıtladı. İmamoğlu'na gelen sorulardan biri de Kanal İstanbul, bu metro projelerine bu arada engel oluyor mu? sorusuydu. İşte yanıtı...

Bekir Bozdağ’dan Yozgat'taki yıkım projelerine destek!

Yozgat Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın yürüttüğü yıkım projelerine destek verdiğini açıkladı. Bozdağ, çalışmalarla tarihi güzelliklerin ortaya çıkarılacağını söyledi.

Kumluca Belediye Meclisi, İmar Komisyonu üyeleri seçti!

Kumluca Belediye Meclisi'nin Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda verilen kararla imar komisyonu üyeliklerine ve Ali Kurşunlu, Sait Kaya, Şefik Durdaş, Feride Salur ve Ramazan Oktay ise plan ve bütçe komisyonu üyeliklerine seçildi.

Ankara Beştepe projelerine onay geldi!

CHP’li Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü Yamaçevler, Tepekule ve Hükümet Konağı projelerine onay geldi. İlçe sakinlerinin de merakla beklediği projeler yakında hayata geçirilecek

Uşak Mehmet Akif Ersoy Camii'nin temeli atıldı!

UŞAK Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte ibadethaneler ve eğitim kurumlarına belediye olarak verilen desteğin kesintisiz sürdüğünü söyledi.Mehmet Akif Ersoy mahallesi ve Akse köyü halkının en büyük ihtiyaçlarından Mehmet Akif Ersoy Camii için temel atma töreni yapıldı.

Mega projelere Hazine garantisi mi verildi?

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, üçüncü köprü, 3'üncü Havalimanı ve bağlantı yollarının yapımının ihale edildiği şirketlere Hazine garantisinin verilmesini eleştirdi. Erdoğdu,''Son dönem projelerine verilen garantilerin toplamı yaklaşık 120 Milyar dolar" dedi.

Rusya, Türkleri inşaat sektöründen çıkaracak mı?

Rusya İnşaat ve Kamu Hizmetleri Bakanı Mihail Men, “Rus uçağının vurulması sonrası, Rus inşaat sektöründe Türk projelerine verilen her tür destek gözden geçirilecek. " dedi.

Ürgüp Belediyesi'nden Ortahisar Belediyesi'ne arazi!

Ürgüp Belediyesi adına kayıtlıvtarla vasıflı taşınmaz Ortahisar kasabasının güneş enerjisi paneli tesisi kurması amacıyla Ürgüp Belediye Meclisince verilen karar doğrultusunda Ortahisar Belediyesine aylık 1 TL sembolik ücretle tahsis edildi.

Marmara'da ulaşım projelerine Tekno OSB'ler inşa edilecek!

Marmara'da start verilen çılgın ulaşım projelerine yüksek teknolojili organize sanayi bölgeleri de ekleniyor. İlk yatırımın adresi ise ağır sanayinin yeni üssü Bandırma oldu..

Bakanlık belediye projelerine destek veriliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ilgili kuruluşu İller Bankası ile 08 Ağustos 2014 tarihinde imzaladığı protokol kapsamında yerel yönetimlerin altyapı projelerini destekleme çalışmalarını hızlandırdı.

İdris Güllüce ÇED ile ilgili açıklamalarda bulundu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, birkaç gün önce İzmir Barosunun bakanlık hakkında mahkemeye dava açması ve projelerine verilen ÇED raporları hakkında açıklamalarda bulundu.

belediye projelerine verilen destek Haberi

belediye projelerine verilen destek


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, geçen yıl belediyelere 104 milyon 893 bin 212 lira destek verildiğini bildirdi. 

Bakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre Güllüce, 2013'te belediyelere yapılan desteğe ilişkin rakamları açıkladı. 


929 projeye 104 milyon 893 bin 212 lira destek sağlandığını kaydeden Güllüce, çevre kirliliğinin giderilmesi için hazırlanan 613 projeye 47 milyon 780 bin 69 lira, 41 atıksu arıtma tesisi projesine 7 milyon 274 bin 992 lira, 26 kanalizasyon projesine 3 milyon 472 bin 151 lira, 23 katı atık tesisine 7 milyon 780 bin lira, 8 müşavirlik projesine 993 bin lira, 6 bisiklet yolu projesine 3 milyon 278 bin lira finansman desteği verildiğini belirtti. 


Ankara...