29 / 04 / 2024

Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya'da son dakika! IPARD projelerine verilen hibe 710 milyon TL'ye çıkıyor! 

Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya'da son dakika! IPARD projelerine verilen hibe 710 milyon TL'ye çıkıyor! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya'da IPARD projelerine verilen hibenin 710 milyon TL'ye çıkarılacağını açıkladı. İŞte ayrıntılar...



Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından bir son dakika paylaşımında bulundu. 

Bakan İbrahim Yumaklı, söz konusu paylaşımında, deprem bölgesindeki IPARD projelerine sağlanan hibe artışı ile ilgili değerlendirmeler yaptı. 

Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya da son dakika! IPARD projelerine verilen hibe 710 milyon TL ye çıkıyor! 

Bakan Yumaklı, Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya'da IPARD projelerine hibe desteğinin 710 milyon liraya yükseltileceğine dikkat çekti. 

Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "6 Şubat depremlerinden etkilenen, IPARD projelerinin bulunduğu Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya illerimizde yatırım süreci devam eden projelere ilave hibe desteği sağlanacak. 207 projenin 490 milyon lira olan toplam hibe desteği 710 milyon liraya yükseltilecek" ifadelerine yer verdi ve hayırlı olmasını diledi. 

Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya da son dakika! IPARD projelerine verilen hibe 710 milyon TL ye çıkıyor! 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen büyük depremlerin ardından, deprem bölgesinde yaşamını sürdüren vatanaşlar için pek çok kolaylık sağlanıyor. 

Geçtiğimiz hafta da, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen 11 kentte konut ve iş yeri yıkılan, ağır ve orta hasarlı hale gelen, acil yıkılacak olan elektrik ve doğal gaz abonelerinin ödenmemiş tüketim bedelleri borçlarının silinmesi için başvuru süresinin uzatıldığına ilişkin açıklama yapılmıştı. 

Bu kapsamda, deprem bölgesindeki vatandaşların elektrik ve gaz borçlarının silinmesi için 1 Kasım tarihine kadar başvuru yapabileceği belirtildi. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının Olağanüstü Hal Kapsamında Enerji Tüketim Bedellerinin Terkinine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği, 22 Ağustos tarihli yayımlanan ve 32287 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alınmıştı. 

Söz konusu tebliğde, şirketlerin ilgili tüketicilere ilişkin başvurularını defaten ya da ayrı ayrı yapabileceği, ancak; ilgili şirketin terkin kapsamındaki tüm tüketicileri için yapacağı başvuru süresi, hasar durumuna karşı itiraz edilmiş veya yargı yoluna başvurulmuş olanlar hariç olacak şekilde sürenin uzatılacağına dikkat çekildi. 


Çin için büyüme beklentileri kötüleşiyor! Bankalar önlem için hangi kararı aldı!

2023'ün ilk yarısında konut satışları yüzde 22 azaldı! Toplam 565 bin 769 konut satıldı!

Merkez Bankası’nın ‘sıkılaştırma’ politikası hızlı sonuç verdi! Tüketici kredileri ve kart harcamaları azaldı!


Geri Dön