13 / 05 / 2024

belediye yatırım finansı arsa ihalesi

belediye yatırım finansı arsa ihalesi

Belediyeler yeni hayata geçirecekleri yatırımlarına finans sağlamak için arsa ihalelerine hazırlanıyor...

Finans uzmanı açıkladı: Yatırım hayatımda yaptığım en büyük hata çocuğumu özel okula yazdırmak!

Finansçı Baba, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yatırım hayatında yaptığı en büyük hatanın büyük oğlunu 6 yıl önce özel okula yazdırmak olduğunu açıkladı...

Sinpaş Finans Şehir güçlü yatırım potansiyeli sunuyor!

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, Sinpaş Finans Şehir projesi hakkında bilgi verdi. Yatırım değeriyle ön plana çıkan Sinpaş Finans Şehir'in lokasyonu dolayısıyla da tercih sebebi olduğunu ifade etti. 

Manisa Turgutlu'ya 55 milyon TL'lik yatırım!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün yaptığı açıklamada MASKİ’nin ilçedeki çalışmalarına da değinerek, ilçeye 55 milyon değerinde yatırım yaptıklarını ifade etti.

Kayseri'ye iki önemli yatırım!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'ye gençlik ve spor alanında belediye tarafından yapılan yatırımları anlattı ve Bakan Akif Çağatay Kılıç'tan iki yatırım için destek istedi.

Başaran Yatırım Holding, yeni yatırımlara hazırlanıyor!

Trabzon’da aile işi fındıktan doğan, bugün inşaattan tekne yapımına ve turizme kadar birçok sektörde yatırım yapan Başaran Yatırım Holding, havacılık ve finans sektöründe yeni yatırımları hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Antalya'da 3 milyar TL'lik 4 yatırım projesi ihaleye çıkacak!

Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel, 2017'yi yatırım yılı olarak ilan etti. Türel, 3 milyar TL’yi bulan 4-5 yatırım projesinin ihaleye çıkacağını söyledi.

Derince’de 2017 yatırım yılı olacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 2017'nin Derince'de yatırım yılı olacağını söyledi.

Mehmet Keleş: Düzce'nin her yerine yatırım yapıyoruz!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, belediyenin faaliyetlerini ve projelerini anlattı. Başkan Mehmet Keleş, 2017 yılı için Düzce’nin her bölgesine yatırım yapmayı hedeflediklerini açıkladı.

Konya Güneysınır'da 5,9 milyon liralık ana cadde yatırımı yapıldı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası ile Güneysınır ilçesindeki düzenlemede 16,3 ton asfalt kullanıldığını ve 9 bin metrekare tretuvar yapıldığını belirtti. Akyürek yatırımın 5,9 milyon liraya mal olduğunu söyledi.

Kayseri Büyükşehir 2016'da 550 milyonluk yatırım yaptı!

2016 yatırımlarını değerlendiren ve 2017 yılında yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, başka şehirlerin erişemeyeceği ölçeklerde yatırım yaptıklarını söyledi.

Kayseri’de yatırım toplantısı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı uhdesindeki konularla ilgili Büyükşehir Belediyesi’nde bir yatırım toplantısı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, tek tek tüm projeleri açıkladı.

Kütahya Tavşanlı'ya 221 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Kütahya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler Ömerbey mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Güler, tavşanlıya 221 milyon TL'lik yatırımının yapıldığını söyledi.

Sevgi Hastanesi'nden Bandırmaya yeni yatırım!

Sevgi Hastanesi Bandırma’ya yapmayı planladığı yatırım öncesi Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı ziyaret ederek yatırımla ilgili bilgi verdiler.

belediye yatırım finansı arsa ihalesi Haberi

belediye yatırım finansı arsa ihalesi

16'sı büyükşehir, 95'i il belediyesi olmak üzere toplam 2 bin 950 belediyenin bulunduğu Türkiye'de, bu belediyelere ait milyonlarca metrekare arsa yer alıyor. Belediyeler bu arsaları yatırımlarına finans sağlamak için ihaleye çıkarıyor. Şubat ayı içerisinde 5 belediyede 7 arsa için ihaleye çıkılıyor. İhaleye çıkılan arsaların toplam alanı 257 bin 311 metrekare olarak...