28 / 04 / 2024

Belediyeler cumartesi açık mı

Belediyeler cumartesi açık mı

Gayrimenkuller için ödenen emlak ve çevre temizlik vergisi, belli dönemlerde belediyeye ödeniyor. İlk taksit ödemeleri 1 Haziran'a kadar devam ediyor? Peki, bu dönemde belediyeler cumartesi çalışıyor mu?

Belediyeler cumartesi günü açık mı?

Kasım ayı içerisinde ödemeleri devam eden ve 1 Aralık'ta son bulacak emlak ve çevre temizlik vergisini hala ödemeyen kimseler, hafta sonu vergi ödenip ödenmeyeceğini merak ediyor. Peki, Belediyeler cumartesi günü açık mı?

Belediyeler hafta sonu çalışır mı?

Konut ve işyeri gibi taşınmaz mallar ile ilgili bazı iş ve işlemler belediyede yapılıyor. Peki, belediyeler hangi saat dilimlerinde hizmet veriyor? Belediyeler hafta sonu çalışır mı? İşte belediye çalışma saatleri..

ŞOK Marketten dev kampanya: Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu peşin fiyatına 6 ay taksitle satışa çıkıyor!

ŞOK 30 Eylül 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu satışa çıkıyor. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

Yasaklar geri geldi! Cumartesi günü marketler açık mı?

Hafta sonu yasağı uygulama biçimine göre cumartesi ve pazar günü market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak.

Muratpaşa Kırcami'nin imar planları için olağanüstü toplanıyor!

Antalya Muratpaşa Kırcami'nin imar planları için olağanüstü 13 Temmuz Cumartesi saat 10.00'da toplanıyor.

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları!

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları  2 milyon liradan başlayan fiyatlarla 20 Ekim Cumartesi günü ön satışa çıkacak...

Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği 11 Haziran'da!

Hilti, 2016 yılında Hilti Center’larda 4 kez düzenlenecek olan ‘Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği’nin ikincisini 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştiriyor.

Konak Belediyesi vergi tahsilat vezneleri hafta sonu açık!

Vatandaşların, vergi ödeme takvimini kaçırmamaları için, 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar günü saat 09.00-16.00 arasında, Konak’ta bulunan Mali Hizmetler binası ile Gültepe Semt Merkezi içindeki vezneler açık olacak.

Göl Panorama cadde dükkanları açık artırma ihalesi 16 Nisan'da!

Emlak Konut güvencesiyle inşa edilen Göl Panorama Evleri 1.431 konut ve 40 ticari üniteden meydana geliyor. Göl Panorama cadde dükkanları 16 Nisan Cumartesi günü açık artırma usulüyle satışa çıkıyor.

Tahincioğlu Nidakule açık artırma ihalesi!

İhale için başvuruların 18 Aralık 2015 olarak belirlendiği proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Tahincioğlu Nidakule açık artırma ihalesi 19 Aralık 2015 Cumartesi günü yapılacak.

Via Port AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Via Port AVM Cuma ve Cumartesi günleri 11:00 ile 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Diğer günler 11:00 ile 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Via Port AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Minopolis Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Pazartesi günü kapalı olan Minopolis Salı, Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri 10:00-14:30 ve 15:30-20:00 saatleri arasında, perşembe günleri ise 13:00-20:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Minopolis Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Via Port AVM bayramda açık mı?

Via Port AVM Cuma ve Cumartesi günleri 11:00 ile 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Diğer günler 11:00 ile 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Via Port AVM bayramda açık mı?

Belediyeler cumartesi çalışıyor mu?

Gayrimenkuller için ödenen emlak ve çevre temizlik vergisi, belli dönemlerde belediyeye ödeniyor. İlk taksit ödemeleri 1 Haziran'a kadar devam ediyor? Peki, bu dönemde belediyeler cumartesi çalışıyor mu?

Tapu dairesi cumartesi açık mı?

Tapu dairesinde gayrimenkul alım satım gibi işlemleri bulunan kimseler tapu dairesine ne zaman gitmeli? Tapu dairesi kaçta açılıyor? Tapu dairesi kaça kadar açık? Tapu dairesi cumartesi açık mı?

Belediyeler cumartesi açık mı Haberi

Belediyeler cumartesi açık mı

Belediyeler cumartesi çalışıyor mu?

Gayrimenkuller için ödenen emlak ve çevre temizlik vergisi, belli dönemlerde belediyeye ödeniyor. Taşınmaz malların bir başka şehirde olması halinde ödemeler tüm belediyelerden PTT Havalesi veya Belediyelerin Banka Hesap Numaralarına Emlak Vergisi Mükellef numarasının yazılması halinde yapılabiliyor.


Emlak vergisi ayrıca internet üzerinden de yapılabiliyor. Belediyenin "e-belediye" sistemini kullanıyor olması halinde, ödemeler internet üzerinden online bir şekilde de yapılabiliyor. 


Peki, belediyeler cumartesi çalışıyor mu? Cumartesi günü emlak vergisi ödenir mi?


Belediyeler hafta içi her gün 08.30‘da hizmet vermeye başlıyor ve 12.00'a kadar bunu sürdürüyor. 


12.00'dan sonra ise 13.00'a kadar öğle molası olup; Belediye daha sonra 13.00'dan 17.00'a kadar hizmet veriyor.


Belediyelerin çalışma günleri Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma olup; Cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermiyor. 


Ancak bazı vergi dönemlerinde yoğunluk nedeniyle belediyelerin vergi...