28 / 04 / 2024

belediyeler cumartesi çalışıyor mu

belediyeler cumartesi çalışıyor mu

Gayrimenkuller için ödenen emlak ve çevre temizlik vergisi, belli dönemlerde belediyeye ödeniyor. İlk taksit ödemeleri 1 Haziran'a kadar devam ediyor? Peki, bu dönemde belediyeler cumartesi çalışıyor mu?

Altın yatırımcısı kapış kapış 14,18 ve 22 ayar altın bilezik alıyor! 17 Eylül 2022 altın bilezik fiyatları..

Cumartesi gününde altın bilezikte yükseliş mi başladı? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları yükselişe geçerken herkes kapı kapış bu bileziklerden alıyor. Peki, 17 Eylül Cumartesi altın bilezik fiyatları ne kadar? En ucuz altın bilezik fiyatı kaç TL? İşte 17 Eylül 2022 bilezik fiyatları…

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları düştü! Herkes kapış kapış bu bilezikleri alıyor

Hafta sonunun ilk günü altın bilezik fiyatları düşmeye başladı. 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları düşüşe geçerken herkes kapı kapış bu bilezikleri alıyor. Peki 10 Eylül Cumartesi altın bilezik fiyatları ne kadar? En ucuz altın bilezik fiyatı ne kadar? İşte 10 Eylül 2022 bilezik fiyatları

13 Temmuz Çarşamba ve 14 Temmuz Perşembe bankalar çalışıyor mu, tatil mi? Bankada işi olanlar dikkat!

9 Temmuz Cumartesi başlayan Kurban Bayramı 12 Temmuz Salı yani bugün sona eriyor. 4 gün olan Kurban Bayramı ardından hangi sektörler 9 gün tatil yapacağı merak ediliyor. Özellikle vatandaş bankaların çalışıp çalışmayacağını soruyor. Yarın bankalar çalışıyor mu?

VitrA Pro Color MOOD moda renklerden ilham alıyor!

VitrA’nın, renklerin mükemmel uyumunu yansıtan PRO Color koleksiyonunda yer alan MOOD serisi, güncel trendler ve moda renklerden ilham alıyor.

Ürdün'deki Mısırlı işçiler inşaat sektöründe çalışıyor!

Mısır ile Ürdün, turizm, iş, mesleki eğitim, ilaç, jeoloji, İslami işler madencilik ve kültür gibi alanlarda işbirliğini içeren 14 protokol imzaladı. Ürdün'de, çoğu başkent Amman'da olmak üzere 636 bin Mısırlı yaşıyor. Ürdün'deki Mısırlı işçilerin büyük kısmı inşaat ve hizmet alanında çalışıyor.

Hilton Atina'yı Doğuş Grubu satın alıyor!

Yunanistan’da turizm alanındaki yatırımlarını sürdüren Doğuş Grubu, başkent Atina’daki Hilton Oteli'ni satın alıyor.

İnşaat sektöründe 1 milyon 730 bin 246 işçi çalışıyor!

İş kollarındaki işçi sayıları ve sendikaların üye sayılarına ilişkin 2016 Temmuz ayı istatistikleri belirlendi. Buna göre "İnşaat" iş kolunda 1 milyon 730 bin 246 işçi çalışıyor.

Richard Gere malikanesini dördüncü kez satmaya çalışıyor!

Ünlü oyuncu Richard Gere, Hamptons'taki mülkünü bir türlü elden çıkaramadı. Gere, çok geniş bir arazi içinde yer alan çevresinde misafir evleri de bulunan Strongeheart Manor adlı malikanesini üç yıl içinde dördüncü kez satmaya çalışıyor.

beIN Media Group, Digitürk'ü satın alıyor!

Digiturk İcra Kurulu Başkanı Ümit Önal, “beIN Media Group ile anlaşmaya varıldı. Katarlı şirket Digiturk’ün yüzde 100’ünü alıyor“ dedi.

Gözde Girişim, Azmüsebat Çelik’in tamamını satın alıyor!

Yıldız Holding’e bağlı şirketlerden Gözde Girişim, 3 yıl önce ortak olduğu DERBY, TOKAI gibi markaların üreticisi Azmüsebat Çelik’in tamamını satın alıyor.

3. Havalimanı'nda 162 kadın mühendis ve mimar çalışıyor!

İstanbul’un yeni havalimanında kadın mühendis ve mimar sayısı rekor kırıyor. Beyaz yakalıların yüzde 17’sini kadınların oluşturduğunu belirten Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, “162 kadın mühendis ve mimar burada çalışıyor” diyor

HNA Group, Carlson Hotels'i satın alıyor!

Starwoods Hotels'i Marriott International'a kaptıran Çinliler otel yatırımında inat etti. Çinli HNA Group, Radisson Hotel zincirinin sahibi Carlson Hotels`i satın alıyor.

İstanbul, kamu yatırımları bakımından ilk sırada yer alıyor!

Türkiye ekonomisinin en önemli merkezi olan İstanbul, nüfus yoğunluğu ve ekonomik rakamların dışında kamu yatırımları bakımından da birinci sırada yer alıyor.

belediyeler cumartesi çalışıyor mu Haberi

belediyeler cumartesi çalışıyor mu

Belediyeler cumartesi çalışıyor mu?

Gayrimenkuller için ödenen emlak ve çevre temizlik vergisi, belli dönemlerde belediyeye ödeniyor. Taşınmaz malların bir başka şehirde olması halinde ödemeler tüm belediyelerden PTT Havalesi veya Belediyelerin Banka Hesap Numaralarına Emlak Vergisi Mükellef numarasının yazılması halinde yapılabiliyor.


Emlak vergisi ayrıca internet üzerinden de yapılabiliyor. Belediyenin "e-belediye" sistemini kullanıyor olması halinde, ödemeler internet üzerinden online bir şekilde de yapılabiliyor. 


Peki, belediyeler cumartesi çalışıyor mu? Cumartesi günü emlak vergisi ödenir mi?


Belediyeler hafta içi her gün 08.30‘da hizmet vermeye başlıyor ve 12.00'a kadar bunu sürdürüyor. 


12.00'dan sonra ise 13.00'a kadar öğle molası olup; Belediye daha sonra 13.00'dan 17.00'a kadar hizmet veriyor.


Belediyelerin çalışma günleri Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma olup; Cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermiyor. 


Ancak bazı vergi dönemlerinde yoğunluk nedeniyle belediyelerin vergi...