01 / 05 / 2024

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları düştü! Herkes kapış kapış bu bilezikleri alıyor

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları düştü! Herkes kapış kapış bu bilezikleri alıyor

Hafta sonunun ilk günü altın bilezik fiyatları düşmeye başladı. 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları düşüşe geçerken herkes kapı kapış bu bilezikleri alıyor. Peki 10 Eylül Cumartesi altın bilezik fiyatları ne kadar? En ucuz altın bilezik fiyatı ne kadar? İşte 10 Eylül 2022 bilezik fiyatları



10 Eylül 2022 Cumartesi günü 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatkarı ne kadar? En ucuz altın bilezik fiyatları kaç lira? sorularının yanıtlarını araştıran yatırımcılar bilezik fiyatlarını araştırıyor. 

Bugün uluslararası piyasalarda altın fiyatları düşüşe geçerken bilezik fiyatları da gerilemeye başladı. 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları düşmesiyle talep yoğunlaştı.

Altın fiyatları dün açıklanan Avrupa Merkez Bankası kararından sonra yükselişe geçti. Bu yükseliş kısa sürerken bugün altın fiyatları tekrar geriledi. Ons altın bugün 1717 dolardan işlem görürken, gram altın bugün 1021 TL'den sişlem görüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön