04 / 05 / 2024

belediyeler cumartesi günü açık mı

belediyeler cumartesi günü açık mı

Kasım ayı içerisinde ödemeleri devam eden ve 1 Aralık'ta son bulacak emlak ve çevre temizlik vergisini hala ödemeyen kimseler, hafta sonu vergi ödenip ödenmeyeceğini merak ediyor. Peki, Belediyeler cumartesi günü açık mı?

Dolar/TL bugün yükseldi mi? 13 Nisan dolar kaç TL? Euro alış satış fiyatı kaç TL? Güncel döviz kurları

13 Nisan 2024 Cumartesi günü döviz kurları yükselmeye devam ediyor. Peki dolar bugün ne kadar? Dolar yükselmeye devam edecek mi? Euro kaç TL? Güncel döviz kurları...

A101'de 23 Mart 2024 güncel ürünler yerini alıyor! A101'de bu cumartesi indirimli ürünler fiyat listesi yayımlandı!

A101'de 23 Mart 2024 güncel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaşı. A101'de cumartesi günü gıdadan, kişisel bakım ürünlerine birçok seçili üründe indirim fırsatı sunuluyor. 

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam altın bugün ne kadar oldu? 4 Kasım Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları, hafta sonunun ilk gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Fed'in faiz kararı ve jeopolitik risklerin etkisi ile altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek ve tam altın kaç lira? 4 Kasım Cumartesi canlı altın fiyatları.

ŞOK Marketten dev kampanya: Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu peşin fiyatına 6 ay taksitle satışa çıkıyor!

ŞOK 30 Eylül 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu satışa çıkıyor. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

Euro bugün kaç TL? 26 Ağustos Cumartesi canlı Euro/TL kuru alış ve satış fiyatları kaç lira?

26 Ağustos Cumartesi günü döviz bürolarına giderek Euro alış ve satışı yapmak isteyenler yoğun olarak Euro kaç TL, ne kadar? sorularını araştırıyor. İşte  26 Ağustos canlı Euro/TL kuru alış ve satış fiyatları.

5 Ağustos Cumartesi euro ne kadar? Güncel euro/TL kuru kaç lira? Euro yükselmeye devam edecek mi?

5 Ağustos Cumartesi günü döviz kurları milyonlarca kişi tarafından araştırılmaya devam ediyor. Dün 29,60 TL'den kapanış yapan euro TL kuru 5 Ağustos Cumartesi euro ne kadar? Güncel euro/TL kuru kaç lira? Euro yükselmeye devam edecek mi?

Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli cumartesi günü atılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli cumartesi günü Malatya'da atılacağını söyledi.

Gümüşün gram fiyatı ne kadar? 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı

1 Temmuz 2023 Cumartesi günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Gümüşün gram fiyatı ne kadar? İşte 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı...

Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar?  24 Haziran Cumartesi 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları

Altın bilezik fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri 24 Haziran 2023 Cumartesi günü vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın rekor kırarken altın bilezik fiyatları da fırladı. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar?  

Dolar kaç TL? 17 Haziran Cumartesi dolar yükseldi mi, düştü mü? Euro bugün ne kadar?

Dolar 17 Haziran Cumartesi günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 17 Haziran Cumartesi dolar kuru…

An itibariyle dolar kaç para? 3 Haziran Cumartesi dolar yükseldi mi? İşte güncel dolar ve euro, kaç lira oldu?

Dolar 3 Haziran Cumartesi günü kaç TL oldu? Dolar bugün yine yükseldi mi? İşte 3 Haziran Cumartesi dolar kuru…

Kırmızı alarm verildi: Cumartesi günü bu illerde yaşayan herkes dikkatli olsun

Meteoroloji Genel Müdürlüğü akşam saatlerinde acil durum hava durum tahminlerini paylaştı. Cumartesi gününe dikkat çeken MGM, bazı iller için uyarılarda bulundu. İşte detaylar...

Yargıtay son kararını verdi: Cumartesi işe gitmeyenlere kötü haber

Milyonlarca özel sektör çalışanını yakından ilgilediren bir karar veren yargıtaytan cumartesi günü işe gitmeyen çalışanlara kötü haber geldi. Verilen kararda; Cumartesi günü de eğer işgünü olarak bildirildiyse bu günde devamsızlığın da diğer şartların varlığı halinde haklı fesih sebebini oluşturabil

belediyeler cumartesi günü açık mı Haberi

belediyeler cumartesi günü açık mı

Belediyeler cumartesi günü açık mı?

Belediyeler, bir şehir veya ilçenin temizlik, aydınlatma, su ve elektrik gibi ortak ihtiyaçlarını ve hizmetlerini görüyor.


İşyeri ve konut gibi taşınmaz mallar ile ilgili bazı iş ve işlemler belediyede yapılıyor. Taşınmaz mallar için ödenmesi gereken emlak ve çevre temizlik vergisi de bağlı olunan belediyeye ödeniyor.


Kasım ayı içerisinde ödemeleri devam eden ve 1 Aralık'ta son bulacak emlak ve çevre temizlik vergisini hala ödemeyen kimseler, hafta sonu vergi ödenip ödenmeyeceğini merak ediyor. Peki, Belediyeler cumartesi günü açık mı?


Belediyeler hafta içi her gün 08.30‘da hizmet vermeye başlıyor ve 12.00'a kadar bunu sürdürüyor. 12.00'dan sonra ise 13.00'a kadar öğle molası olup; Belediye daha sonra 13.00'dan 17.00'a kadar hizmet veriyor.


Belediyelerin çalışma günleri Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma olup; Cumartesi ve...