30 / 04 / 2024

Dolar/TL bugün yükseldi mi? 13 Nisan dolar kaç TL? Euro alış satış fiyatı kaç TL? Güncel döviz kurları

Dolar/TL bugün yükseldi mi? 13 Nisan dolar kaç TL? Euro alış satış fiyatı kaç TL? Güncel döviz kurları

13 Nisan 2024 Cumartesi günü döviz kurları yükselmeye devam ediyor. Peki dolar bugün ne kadar? Dolar yükselmeye devam edecek mi? Euro kaç TL? Güncel döviz kurları...



Dolar bugün ne kadar? 13 Nisan 2024 euro kaç lira? Dolar yükselmeye devam edecek mi? Yatırımcılar döviz kurlarını yakından takip ediyor. Son zamanlarda yatırımcıların gözdesi haline gelen döviz kurları bugün de yükselmeye devam ediyor. 

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 13 NİSAN 2024 DOLAR KAÇ TL? GÜNCEL DOLAR/TL KAÇ LİRA? DOLAR ALIŞ SATIŞ FİYATI 13 NİSAN CUMARTESİ

13 Nisan Cumartesi dolar/TL kuru milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bugün dolar alış fiyatı 32,51 TL, satış fiyatı 32,81 TL'den işlem görüyor. 

EURO BUGÜN KAÇ LİRA? EURO/TL ALIŞ SATIŞ FİYATI NE KADAR? 13 NİSAN 2024 EURO ALIŞ SATIŞ FİYATI

13 Nisan 2024 Euro/TL alış satış fiyatı merakla araştırılıyor. Yatırımcılar ''euro bugün ne kadar? Euro alış satış fiyatı kaç lira?'' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. 
Euro/TL alış fiyatı bugün 34,45 lira, satış fiyatı ise 34,902 TL'den işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0637 bandında.

Dolar/TL bugün yükseldi mi? 13 Nisan dolar kaç TL? Euro alış satış fiyatı kaç TL? Güncel döviz kurları

ALTIN REKOR KIRDI! GRAM ALTIN 13 NİSAN 2024 NE KADAR?

ABD'de Mart ayı enflasyon rakamları açıklandıktan sonra  ons altın düşüş yaşamış olsa da bugün yeni rekorlara imza attı. Gram ve çeyrek altın da yeni zirvelerini gördü. Ons altın bugün  2344 dolar, gram altın ise 2596 liradan işlem görüyor.

FED'DEN GELEN MESAJLAR PİYASALARI ETKİLEDİ

ABD'de perşembe günü açıklanan Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE), martta aylık bazda yüzde 0,2 ve yıllık bazda yüzde 2,1 artışla beklentilerin altında gerçekleşti.

Analistler, beklenilenden daha güçlü gelen tüketici enflasyonuna ilişkin verilerin ardından tahminlerin altında kalan üretici fiyatlarındaki artışın yatırımcıların enflasyona ilişkin endişelerini bir miktar hafiflemesine karşın Fed yetkililerinin faiz oranlarını düşürmek için acele etmeye gerek olmadığına yönelik görüşlerin varlık fiyatlarının yönü üzerinde etkili olduğunu söyledi.

Altın rekordan rekora koşuyor! ABD'li dev bankadan yeni altın tahmini geldi! Altınlarını satan bin pişman olacak!

Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları

Geri Dön