23 / 07 / 2024

belediyeler temizlik aracı dağıtım töreni

belediyeler temizlik aracı dağıtım töreni

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Belediyelere desteğimiz, yardımımız noktasında, çok katı kural olmamakla beraber, nüfusu ve gelişmişlik düzeyi en az olanların öne çıkmasını, onlara daha çok ilgi göstermeyi planlıyoruz." dedi...

İŞKUR peş peşe açıkladı! En az ilkokul mezunu 5.626 temizlik görevlisi alımı yapılacak!

Özel ve kamu kurumları İŞKUR aracılığıyla işçi ve personel alımı yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda kasım ayına özel 5.626 temizlik görevlisi alımı yapılacak.

İŞKUR başvuru listesini güncelledi! 81 ilde binlerce kişi alınacak: Bekçi, garson, temizlikçi, güvenlik görevlisi...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Ekim ayı iş ilanlarını güncelledi. Bu kapsamda 81 ilde iş başvuruları hızlandı. İŞKUR aracılığıyla 141 bin kişi yeni iş sahibi olacak. Bekçi, garson, temizlikçi, güvenlik, tıp teknisyeni...

Çevre ve temizlik vergisi iptal dilekçesi 2021!

Belediyeler tarafından sunulan temizlik hizmeti için ödenen çevre temizlik vergisinden belli koşullarda muaf tutuluyor. Bunun için bir dilekçe ile belediyeye başvuru yapabiliyor. İşte çevre temizlik vergisi iptal dilekçesi 2021...

Emlak ve çevre temizlik vergisi için son 2 gün!

Emlak ve çevre temizlik vergileri ödemeleri 31 Mayıs tarihinde son buluyor. Belediyeler peş peşe yaptıkları açıklamalarla vatandaşları cezalı duruma düşmemeleri için bu tarihe kadar vergilerini ödemeleri konusunda uyarıyor.

Haftasonu emlak ve çevre temizlik vergisi ödenebilen belediyeler!

Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri 30 Kasım 2015 Pazartesi itibariyle sona eriyor. İşte mükelleflerin ceza ile karşılamaması için haftasonu emlak ve çevre temizlik vergisi ödenebilen belediyeler..

Belediyeler pazar günü çalışıyor mu?

Mesken ve işyerleri için yılın belli dönemlerinde emlak ve çevre temizlik vergisi ödeniyor. 2015 yılı ilk taksit ödemeleri 1 Haziran'da sona eriyor. Peki, bu dönemde belediyeler pazar günü çalışıyor mu?

Belediyeler cumartesi çalışıyor mu?

Gayrimenkuller için ödenen emlak ve çevre temizlik vergisi, belli dönemlerde belediyeye ödeniyor. İlk taksit ödemeleri 1 Haziran'a kadar devam ediyor? Peki, bu dönemde belediyeler cumartesi çalışıyor mu?

2015 yılı konut çevre temizlik vergisi tarifesi!

Belediyeler tarafından tüm konut ve işyeri sahiplerinden, belediyenin çevre temizlik hizmetlerinin karşılığı olarak alınan vergiye çevre temizlik vergisi deniyor. İşte, 2015 yılı konut çevre temizlik vergisi tarifesi!

Çevre temizlik vergisi nasıl hesaplanıyor?

Çevre Temizlik Vergisi; belediyeler tarafından tüm konut ve işyeri sahiplerinden alınan vergi türü olarak karşımıza çıkıyor. Peki, çevre temizlik vergisi nasıl hesaplanıyor?

Çevre temizlik vergisi sorgulama 2015!

Çevre ve temizlik vergisi bilindiği gibi belediyeler tarafından tahsil edilen vergi türü olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Çevre temizlik vergisi nasıl sorgulanır? İşte, çevre temizlik vergisi sorgulama 2015!

Belediyeler pazar günü açık mı?

Taşınmaz mallar için ödenmesi gereken emlak ve çevre temizlik vergisi de gayrimenkulün bağlı olunan belediyeye ödeniyor. Peki, taşınmazların emlak vergisi pazar günü ödenir mi? Belediyeler pazar günü açık mı?

Belediyeler cumartesi günü açık mı?

Kasım ayı içerisinde ödemeleri devam eden ve 1 Aralık'ta son bulacak emlak ve çevre temizlik vergisini hala ödemeyen kimseler, hafta sonu vergi ödenip ödenmeyeceğini merak ediyor. Peki, Belediyeler cumartesi günü açık mı?

Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni yapıldı!

“Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni” Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Törende 26 şehir parkı, 27 atık su arıtma ve 2 katı atık tesisinin açılışıyla 120 çevre temizlik aracının hizmete alımı yapıldı.

belediyeler temizlik aracı dağıtım töreni Haberi

belediyeler temizlik aracı dağıtım töreni


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Belediyelere desteğimiz, yardımımız noktasında, çok katı kural olmamakla beraber, nüfusu ve gelişmişlik düzeyi en az olanların öne çıkmasını, onlara daha çok ilgi göstermeyi planlıyoruz. Bunun istisnaları belki olabilir ama ana mantığım budur" dedi.


Bakanlık tarafından Gölbaşı'ndaki Çevre Referans Laboratuvarları'nda düzenlenen, belediye ve il müdürlüklerine 229 çevre denetim ve temizlik aracının dağıtım töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından halk oyunları gösterisiyle başladı.


Bakan Güllüce, törende yaptığı konuşmada, özellikle belediye başkanlarının folklor konusuna önem vermesi gerektiğini belirterek, "Bizi biz eden değerlerimizden birisi de müziğimizdir, folklorumuzdur, kültürümüzdür" diye konuştu.


Birçok halk oyununda nara bulunduğunu anlatan Bakan Güllüce, "Bunlar bizim yiğitlerimizin, delikanlılarımızın, gençlerimizin vatana bağlılıklarını ve bu toprakların çocuklarının birbiriyle dostluğunu çok iyi anlatan şeylerdir. Bütün gençlerimiz Türkiye'nin...