27 / 04 / 2024

İŞKUR başvuru listesini güncelledi! 81 ilde binlerce kişi alınacak: Bekçi, garson, temizlikçi, güvenlik görevlisi...

İŞKUR başvuru listesini güncelledi! 81 ilde binlerce kişi alınacak: Bekçi, garson, temizlikçi, güvenlik görevlisi...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Ekim ayı iş ilanlarını güncelledi. Bu kapsamda 81 ilde iş başvuruları hızlandı. İŞKUR aracılığıyla 141 bin kişi yeni iş sahibi olacak. Bekçi, garson, temizlikçi, güvenlik, tıp teknisyeni...



Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), bu senenin ilk 9 ayında yaklaşık olarak 900 bin kişinin istihdamına aracılık ettiğini duyurdu. Türkiye genelinde pek çok iş alanında istihdam fırsatları sağlayan İŞKUR, halen 141 binin üzerinde açık iş pozisyonu için personel arayışında bulunuyor. 

İŞKUR, iş arayanları işverenlerle buluşturarak Türkiye'de istihdamına önemli bir katkı sağlıyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İŞKUR'un bu yılın Ocak-Eylül dönemindeki başarısını vatandaşlarla paylaştı. Bakan Işıkhan, İŞKUR'un bu dönemde yaklaşık 900 bin kişinin istihdam edilmesine aracılık ettiğini açıkladı.

Eylül ayında İŞKUR aracılığıyla 44 bini 636 kadın, 66 bin 815'i erkek olmak üzere toplam 111 bin 451 kişinin istihdam edildiğini belirten Işıkhan, "İstihdamın artırılması ve işsizlikle etkin bir şekilde mücadele etmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

İŞKUR başvuru listesini güncelledi! 81 ilde binlerce kişi alınacak: Bekçi, garson, temizlikçi, güvenlik görevlisi...

Bu kapsamda İŞKUR 2002 senesinden bugüne 13.2 milyon kişinin işe yerleştirilmesine aracılık etti.

Bu yüzyılı, yatırımın, emeğin, istihdamın, üretimin, büyümenin ve refahın yüzyılı yapacağız" dedi.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Ekim ayı iş ilanlarını güncelledi. Bu kapsamda 81 ilde iş başvuruları hızlandı. İŞKUR aracılığıyla 141 bin kişi yeni iş sahibi olacak. Bekçi, garson, temizlikçi, güvenlik, tıp teknisyeni için başvuru yapmak isteyenler detayları sorguluyor. İşte İŞKUR iş ilanı detayları...

BU MESLEKLERE DİKKAT!

Takvim'in haberine göre, İŞKUR aracılığıyla şu an 141 bini aşkın işçi aranıyor. Açık işlerde ilk sırayı beden işçileri alıyor. 33 bin 366 beden işçisi alımı için ilana çıkılırken; 3 bin 378 kişiyle satış danışmanı, 4 bin 747 kişiyle temizlik görevlisi, 2 bin 353 kişiyle paketleme işçisi, 2 bin 784 kişiyle garson takip ediyor. Öte yandan 2 bin 114 depo görevlisi, bin 943 gazaltı kaynakçısı da aranıyor.

Dolarda fren patladı! 1 doları bile olanlar acil baksın! Dolar/TL kuru 10 Ekim 2023 ne kadar?

Yastık altında parası olanlar acil bakın! 160 bin TL’nin 32 günlük getirisi tek tek hesaplandı, görenler inanamadı!

45 şehir ve 110 ilçe aktif fay hattı üzerinde: MTA'nın diri fay hatları haritası gerçeği yansıtmıyor mu?

Geri Dön