17 / 06 / 2024

belek Xanadu Resort otel nerede

belek Xanadu Resort otel nerede

Aydıner İnşaat tarafından 2000 yılında hizmete açılan ve Türkiye'nin en lüks otellerinden olan Belek'teki Xanadu Resort Otel'in işletmesi el değiştiriyor. Oteli 1 Nisan'dan itibaren OTİ işletecek...

ÖZAK GYO Antalya Belek Ela Otel'den elde edilecek geliri ve üst hakkı pazar değerini açıkladı

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Belek Ela Excellence Resort Otel 2022 Yıl Sonu Değerleme Raporunu açıkladı.

Özak GYO Ela Quality Resort Hotel 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun Antalya İli Serik İlçesi Belek'te yer alan Ela Quality Resort Hotel ile ilgili gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Ela Quality Resort Hotel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli Serik İlçesi Belek'te yer alan Ela Quality Resort Hotel (Daimi ve müstakil üst hakkı) ile ilgili gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ela Quality Resort Belek Oteli'ne TUI Holly 2016 Ödülü!

G-20 Liderler Zirvesinde ülke heyetlerini ağırlayan Ela Quaüty Resort Belek, Avrupa'nın seyahat pazarı lideri TUI tarafından belirlenen "Dünyanın En iyi 100 Oteli" arasına girdi. Otel'e TUI Holly 2016 Ödülü verildi.

Gloria Golf Resort en iyi 250 otel arasına girdi!

ANTALYA Belek’te bulunan Gloria Golf Resort Gloria Serenty Resort ve Gloria Verde Resort, Touristik Union International (TUI) tarafından müşteri değerlendirmesine göre dünadaki en iyi 250 otel arasına girdi.

Ela Quality Resort Belek Otel 2015 TOP-100 sertifikası aldı!

Ela Quality Resort Belek, seyahat yorum portallerinden TopHotels.ru tarafından 'Hizmette Mükemmellik Ödülü'ne layık görüldü. Otel ayrıca 2015 TOP-100 sertifikasının sahibi oldu.

Regnum Carya Golf & SPA Resort üst yönetimi görevden alındı!

Antalya Belek’te 15-16 Kasım’da G20 zirvesinin yapılacağı Regnum Carya Golf & SPA Resort’ta genel müdür dahil 8’i üst düzeydeki yönetici, 20 kişinin işine son verildi.

Ela Quality Resort 5 yeni otel açacak!

Antalya Belek ’te hizmette yedinci yılını tamamlayan Ela Quality Resort Hotel, orta vadede 5 yeni otel ile birlikte sektörde zincir gruplardan biri olmayı hedefliyor.

Ela Quality Resort Hotel 5 yeni otel açacak!

Antalya Belek'te 7. yılını tamamlayan Ela Ouality Resort Hotel, 5 yeni otel açacak. Özak GYO bünyesinde yer alan Ela Ouality Resort Hotel İstanbul , İzmir, Didim ve Demre'de yeni otel yapacak.

Xanadu Resort'un işletmesi artık OTİ'ye emanet!

Aydıner İnşaat tarafından 2000 yılında hizmete açılan ve Türkiye'nin en lüks otellerinden olan Belek'teki Xanadu Resort Otel'in işletmesi el değiştiriyor. Oteli 1 Nisan'dan itibaren OTİ işletecek...

Xanadu Resort Otel'i OTI Group işletecek!

Aydıner İnşaat A.Ş.'ye ait ve Xanadu High Class markası ile işletilen tesisin 1 Nisan 2014'ten itibaren OTI tarafından aynı marka ile işletilmesi, bir sonraki aşamada ise tesisin üst hakkının OTI Grubu'a devri konusunda prensip anlaşmasına varıldı

Ela Quality Resort Otel’in tamamı Özak Grubu’nun oldu!

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Aytur Turizm’ in elinde bulunan yüzde 32’lik hisseye 27,5 milyon dolar ödeyerek, Ela Quality Resort Otel’in yüzde 100’üne sahip oldu...

İksir Resort Town’da eğitim ve eğlence dolu bir sömestr tatili bekliyor!

İksir Resort Town’da, 25 Ocak ile 3 Şubat tarihleri arasında, çocukların unutamayacağı aktivite dolu Sömestr Programı hazır. Çocukları, İksir Resort Town’da eğitim ve eğlence dolu bir Sömestr Tatili bekliyor...

belek Xanadu Resort otel nerede Haberi

belek Xanadu Resort otel nerede


Aydıner İnşaat tarafından 2000 yılında hizmete açılan ve Türkiye'nin en lüks otellerinden olan Belek'teki Xanadu Resort Otel'in işletmesi el değiştiriyor. Oteli 1 Nisan'dan itibaren OTİ işletecek.


Aydıner Şirketler Grubu ve OTİ Şirketler Grubu Xanadu Resort Otel'in Antalya Belek'teki tesisinin üst hakkının devri konusunda prensipte anlaştı.


Daimi ve müstakil üst hakkı Aydıner İnşaat'a ait tesisin, 1 Nisan’dan itibaren ilk aşamada OTI Grubu tarafından Xanadu High Class markasıyla işletilmesi, ilgili mercilerden gerekli onayın alınmasından sonra ise üst hakkının OTI Grubu’na devri konusunda prensip anlaşmasına varıldı.


Xanadu Resort Otel, Belek Acısu Mevkiinde 130 dönüm arazide 422 odası ile faaliyet...