03 / 05 / 2024

belevi istasyonu açıldı mı

belevi istasyonu açıldı mı

İzmir'de kent içi raylı sistemin en önemli halkalarından biri olan İZBAN'ın 41'inci istasyonu Belevi istasyonu hizmete giriyor.

İzmir Narlıdere Metrosu’nun son istasyonu da açıldı! 

Toplamda 287 milyon Euro’luk yatırımla Fahrettin Altay ile Narlıdere’yi bağlayan Narlıdere Metrosu'nun merakla beklenen son istasyonu da hizmete açıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı!

Mega kent İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı...

Taşova köy konağı hizmete açıldı!

Taşova Belevi Mahallesi'nde köy konağı hizmete açıldı. AK Parti Amasya Milletvekili Çilez, "Emeği geçen tüm çalışanlara katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum" dedi...

Belevi köy konağı açıldı!

Belevi köy konağı, misafirhane, yemekhane-düğün salonu, muhtarlık odası dernek odası projesi Kurban Bayramı'nın 2. günü tamamlanarak törenle açıldı...

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğü açıldı!

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğünü açıldı. Emlak İstasyonu avantajlı franchising koşulları ile yatırım fırsatı sunuyor.

Emlak İstasyonu Samsun ofisi açıldı!

Brokerlığını Gökhan Örenç’ in yaptığı Emlak İstasyonu İnnova Gayrimenkul, Samsun İstiklal M. Cağaloğlu C. No: 151 - 155 Ac Atakum'da hizmete açıldı.

İlk meteoroloji istasyonu 200 yıl sonra ziyarete açıldı!

Atina’da bulunan ilk meteoroloji istasyonu, 200 yıl sonra restore edilerek ziyarete açıldı. Stelios Daskalakis, Lord Elgin'in anıtı 1799 yılında İngiltere'ye taşımayı planladığını açıkladı.

Sakarya Akif Yılmaz Opet Akaryakıt İstasyonu hizmete açıldı!

Opet Sakarya'daki 12'nci akaryakıt istasyonu hizmete girdi. Güllük Mahallesi Adnan Menderes Caddesi'nde hizmet vermeye başlayan Akif Yılmaz Akaryakıt İstasyonu törenle açıldı.

Emlak İstasyonu Anahtar Gayrimenkul açıldı!

Hedeflediği bölgelerdeki büyümesini nitelikli franchise ofisleri ile sürdürmeye devam eden Emlak İstasyonu Brokerlığını Çoşkun Demir ve Burçin Tekşal'ın yaptığı Emlak İstasyonu Anahtar Gayrimenkul açıldı.

Emlak İstasyonu Ufuk Gayrimenkul açıldı!

Emlak sektöründeki ofis açılışları ile sürdürmeye devam eden Emlak İstasyonu ailesine yeni bir katılım daha gerçekleşti. Brokerlığını Nuran Şener’in yapacağı Emlak İstasyonu Ufuk Gayrimenkul, İkizçay Mah. Plaj Cd. No:19/1 Akçay’da açıldı.

Emlak İstasyonu'nun Kartepe ofisi açıldı!

Brokerlığını Süleyman Yıldırım, Serkan Yıldırım, Berrin Yıldırım’ın yaptığı Emlak İstasyonu Nest Emlak, Başaran Mh İzmit Cad. No: 139 da hizmete açıldı.

Emlak İstasyonu, Özgün Ofis Gayrimenkul Beylikdüzü'nde açıldı!

Emlak İstasyonu, Özgün Ofis Gayrimenkul Beylikdüzü'nde açıldı. Açtığı franchise ofisleriyle hızlı büyümesini sürdüren Emlak İstasyonu franchise zinciri, yeni ofis açılışını yaptı.

Dünyanın en pahalı metro istasyonu açıldı!

New York’un Manhattan'daki finans bölgesinde bulunan Dünya Ticaret Merkezi Ulaşım Merkezi, 12 yıllık inşaat süresinin ardından açıldı. Metro ağlarının merkezi olacak alan, 4 milyar dolarlık bir maliyet ile tamamlandı.

belevi istasyonu açıldı mı Haberi

belevi istasyonu açıldı mı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve TCDD işbirliğiyle kente kazandırılan 136 kilometrelik İZBAN hattına yeni bir istasyon daha eklendi. Tepeköy-Selçuk arasındaki 26 km’lik bölümün  açılmasının ardından bölgedeki vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Sağlık ve Selçuk istasyonları arasında yer alan Belevi İstasyonu'nun inşasına başlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yapımı tamamlanarak hizmete hazır hale getirilen İZBAN'ın 41'inci istasyonunu inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı. İstasyonun İZBAN'a devir işlemlerinin ardından hizmete gireceğini söyledi.

Sırada Bergama var


İzmir Banliyö Sistemi'nin Tepeköy'den sonra Selçuk'a uzatılması çalışmaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi'nin, Sağlık İstasyonu, Selçuk İstasyonu, 3 adet karayolu üst geçidi ile 4 adet karayolu menfez geçidi yapımını gerçekleştirdiğini söyleyen  Başkan Aziz Kocaoğlu, "Hemşerilerimizden gelen yoğun istek üzerine Selçuk hattının açılışının ardından Belevi İstasyonu'nun yapım...