05 / 05 / 2024

Belgin Özyurt yedi mavi

Belgin Özyurt yedi mavi

Belgin Özyurt, Yedi Mavi'nin satış pazarlama koordinatörü oldu. Peki, Belgin Özyurt bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Belgin Özyurt'un acı günü! Uğur Özyurt vefat etti!

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen Cer İstanbul'un satış pazarlama koordinatörü olan Belgin Özyurt'un eşi Uğur Özyurt hayatını kaybetti.

Yedi Mavi’de yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

Zeytinburnu sahilinde inşa edilen ‘Yedi Mavi’; yılın son kampanyasında eşsiz bir yaşamın kapılarını aralıyor. Yüzde 5 peşinat ve 120 ay 0,70 vadeyle satışa sunulan ‘Yedi Mavi’; konut, home-ofis, AVM ve apart otelden oluşan karma konseptli bir proje olarak inşa ediliyor.

Bahattin Demirbilek'ten 500 milyon dolar bütçeli yedi proje!

Bahattin Demirbilek, 500 milyon dolar bütçeli yedi projeyle Türkiye gayrimenkul sektörüne hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Belgin Özyurt kimdir?

Belgin Özyurt, Yedi Mavi'nin satış pazarlama koordinatörü oldu. Peki, Belgin Özyurt bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Dilek Alan, Yedi Mavi'nin satış müdürü oldu!

Dilek Alan Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Yedi Mavi projesinin satış müdürü olarak göreve getirildi.

Belgin Özyurt, Yedi Mavi'nin satış pazarlama koordinatörü oldu!

Belgin Özyurt, Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı'nın Yedi Mavi projesine Satış ve Pazarlama Koordinatörü oldu.

Alican Ağaoğlu yabancı ortaklarıyla yemek yedi!

Alican Ağaoğlu, geçtiğimiz akşam Gümüşsuyu Topaz Restoran’da şirketin yabancı ortaklarıyla yemek yedi. AGA plakalı araçların, İstanbul ziyaretleri boyunca yabancı ortaklara tahsis edildiği öğrenildi.

Kahramanmaraş Yedi Güzel Adam Müzesi restore ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesinde incelemelerde bulundu.

Yedi Mavi Zeytinburnu Evleri satılık!

Toplam 1.047 bağımsız birimi bünyesinde barındıran Yedi Mavi projesi 73 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. Yedi Mavi Zeytinburnu Evleri satılık...

Yedi Mavi Evleri nerede?

Yedi Mavi Projesi, 73 bin metrekare alanda yayılıyor. Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından dizayn edilen projede dairelerin yanı sıra otel, ofis, alışveriş merkezine de yer veriliyor.

Yedi Mavi satış ofisini RSG İç Mimarlık tasarladı!

İç mekan ve cephe tasarımı RSG İç Mimarlık imzası taşıyan Yedi Mavi Satış Ofisi, modern çizgilerle biçimlenmiş, samimi bir atmosferde mavinin doğadaki yedi tonunu yansıtıyor.

Yedi Mavi'nin 3 ayda yüzde 18’i satıldı!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nın TOBB’un Zeytinburnu arazisi üzerinde hayata geçirileceği Yedi Mavi projesinde satışlar başladı.

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'nin restorasyonu başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi için kolları sıvayarak restorasyon çalışmalarına başladı.

Belgin Özyurt yedi mavi Haberi

Belgin Özyurt yedi mavi

Belgin Özyurt, Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Yedi Mavi'nin Satış ve Pazarlama Koordinatörü oldu.


2006 yılında gayrimenkul sektöründe hizmet vermeye başladı. 2011 yılına kadar Özyurt, Emlak Pazarlama Artaş Fideltus Ortak Girişimi ile hayata geçirilen Ispartakule Evleri'nde satış müdürü olarak çalıştı.


Özyurt, Şubat 2011 - Kasım 2016 tarihleri arasında Aydınlı-Arke-Metal Yapı Konut'un KoruFlorya projesinde Satış ve Pazarlama Koordinatörü olarak görev aldı.


Özyurt, Kasım 2016'dan beri Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Yedi Mavi'nin Satış ve Pazarlama Koordinatörü olarak hizmet veriyor.



Belgin Özyurt, Yedi Mavi'nin satış pazarlama koordinatörü...