02 / 05 / 2024

bellona çekmeköy mağazası

bellona çekmeköy mağazası

Bellona’nın İstanbul’ daki 157. mağazasının açılışı Mustafa Boydak, Boydak Holding Yönetim Kurulu üyesi Bekir Boydak, Yusuf Boydak, Çekmeköy Belediye Başkan yardımcısı Hasan Öztürk'ün katılımıyla gerçekleşti....

Vaneda, ilk mağazasını Karaköy'de hizmete açtı!

Türkiye’nin ilk yerli outdoor ayakkabı markası Vaneda, ilk mağazasını Karaköy'de hizmete açtı...

Paşabahçe ilk deneyim mağazasını Erenköy'de açtı!

Paşabahçe Mağazaları, ilk deneyim mağazasının açılışını İstanbul Erenköy'e bağlı Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirdi.

Dünyanın en büyük 'kasasız' mağazası Çin'de hizmete açıldı!

Yazılım şirketi AiFi, Çin’in en büyük kentlerinden Şanghay'da dünyanın en büyük 'kasasız' mağazasını hizmete açtı. Mağazada müşterilerin aldığı ürünler, kameralar tarafından otomatik şekilde tanımlanıyor ve akıllı sepet oluşturuyor

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Nike en büyük mağazasını ANKAmall AVM'de açtı!

ECE Türkiye tarafından yönetilen ve dünyanın en seçkin markalarıyla birlikte 330’u aşkın mağazasıyla alışveriş tutkunlarının uğrak noktası olan ANKAmall, bu kez de Türkiye’nin en büyük Nike mağazasına ev sahipliği yapıyor.

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'da açtı!

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açtı. Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açılan mağazaya, 1935'te İngiliz emlak kralı Silas Aaron Hardoon'un inşa ettiği Hardoon Art Deco tarzı Nanjing Binası ev sahipliği yapıyor.

Akiş GYO, Kadıköy'de çok katlı mağazası için yüklenici firma ile anlaştı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO, Kadıköy'de çok katlı mağazası için yüklenici firma ile anlaşma bildirisini yayınladı.

Koton, 5 yılda 117 jean mağazası açacak!

Koton jean koleksiyonunu genişletip konsept mağazalar açma kararı aldı. Firma 5 yıl içinde 50 milyon dolarlık yatırımla 117 jean mağazası açacak

Yurtbay Seramik,Türkiye'deki en büyük mağazasını İkitelli'de açıyor!

Yurtbay Seramik'in Türkiye genelindeki en büyük mağazası Çakmak Yapı A.Ş. Showroom, 1 Haziran Çarşamba günü İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de açılıyor.

En büyük Kartal Yuvası mağazası Vodafone Arena'da hizmete açıldı!

Beşiktaş camiası, Vodafone Arena'nın tamamlanmasıyla ilk maçın heyecanını yaşarken, en büyük Kartal Yuvası mağazası da statta hizmete girdi.

Ankara Halk Ekmek fabrika satış mağazası proje yarışması düzenliyor!

Ankara Halk Ekmek ve Un Fabrikası A.Ş Genel Müdürlüğü yeni açılacak olan fabrika satış mağazası için fabrika satış mağazası proje yarışması düzenliyor. Hazırlanan projeler en geç 10.02.2016 Çarşamba günü teslim edilecek.

Bellona, Avusturya'da ilk mağazasını açtı!

Boydak Holding mobilya grubu markalarından Bellona, Avusturya'nın başkenti Viyana'da ilk mağazasını açtı. Bellona böylece Avusturya'da ilk, Avrupa'da ise 47'inci mağazasını faaliyete geçirmiş oldu.

bellona çekmeköy mağazası Haberi

bellona çekmeköy mağazası


Bellona markasının Çekmeköy mağazasının açılış töreni öncesinde basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Mustafa Boydak, Özellikle Orta Doğu bölgesinde siyasi karışıklıkların olduğu durumlarda işlerin durma noktasına gelebildiğine kendi işlerini de etkilediğine vurgu yaparak, bu bölge için, “Önümüzdeki dönemde beklentilerimiz çok yüksek. Özellikle Irak genelinde bakıldığında Türkiye bu açıdan çok stratejik öneme sahip. 3-4 yıl sonra Irak’ın petrol ihracından 100 milyar doların üzerinde gelirden bahsediliyor. Çevre ülkelere bir katma değer katacak” diye konuştu.


Kredi kartlarıyla ilgili yapılacak düzenlemelerle limitlerin yeniden belirlenmesi ve kartlardan yapılacak taksitli alışverişlerde sınırlama getirilmesinin büyüme hedeflerine etkisine ilişkin sorulan bir soruya Boydak, “Devletin makroekonomik planlaması doğrultusunda tüketicilerin kartları yoğun kullanmasına ilişkin endişeyle yapılan bir düzenleme. Tabi düzenleme yapılırken serbest piyasa koşullarını unutmamak gerekir. Bir sıkılaştırma olabilir, ama...