28 / 04 / 2024

bellona mobilya ankara

bellona mobilya ankara

Bellona mağazalaşma atağını sürdürü­yor. Geçtiğimiz haftalarda sırasıyla İstan­bul ve Osmaniye’de yeni mağazalarım açan Bellona, önceki gün ise Ankara Ma­mak’ta yeni mağazası ile müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Koltuk takımınız eskidiyse, bu kampanya tam size göre! Bellona’dan Yılın Son Kampanyası! 24 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Bellona Mobilya, yılın bitmesine sayılı günler kala 2022’yi indirim kampanyasıyla kapatıyor.  Mobilyalarınızı yenilemenin zamanı geldiyse 31 Aralık’a kadar sürecek kampanya bitmeden yetişin!

Bellona’dan yüzde 15’e varan indirim! Bellona 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Evini yenilemek isteyenler, yeni ev kuranlar uygun fiyatlı mobilya arıyorsanız Bellona’nın yüzde 15’e varan indirimli koltuk takımları, televizyon sehpaları, yatak odası takımları şu an satışta. Birçok farklı model ve üründe indirimli fiyatlar sizi bekliyor..

Bakmadan mobilya alışverişine çıkmayın! Bellona'da indirim rüzgarı başladı. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat listesi

Bellona online satış mağazasında birçok ürünü kullanıcılarına indirimli fiyatlarla sunuyor.  Bellona, her ihtiyaca, bütçeye ve iç mekân tasarımına uygun mobilya ve aksesuar modellerinin yer aldığı koleksiyonunun bir çok parçasını indirim kampanyasına dahil etti. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat list

Bellona’nın Eylül ayına özel süper indirimli  fiyatlarını kaçırmayın! 8 Eylül 20222 Bellona fiyat listesi..

Kurulduğu yıldan bu yana 25 yılı aşkın süredir özgün tasarımlarıyla mobilya sektöründe son trendlere yön veren Bellona’nın her ihtiyaca, bütçeye ve iç mekân tasarımına uygun mobilya ve aksesuar modellerinin yer aldığı yepyeni koleksiyonunda, evinizi  için ihtiyacınız olan her şey mevcut! İşte 8 Eylü

Mobilya fiyatları fırladı! İşte nedeni...

Artan mobilya fiyatlarının ardından açıklama yapan Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Tarlacı, fiyat artışlarının gerekçesinin kereste ile ilgili olduğunu söyledi.

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

Tüfekçioğlu Grup Ankara’da Verra Cadde projesine imza atıyor!

İnşaat, eğitim ve mobilya sektöründe yaklaşık 53 yıllık deneyime sahip Tüfekçioğlu Grup, Ankara Cebeci’de ‘Verra Cadde’ projesini hayata geçiriyor. Projede teslimlerin 2020 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Wind Ankara'da konforun rüzgarı esiyor!

Ankara'nın Çayyolu bölgesinde inşa edilen Wind Ankara'da konforun rüzgarı esiyor. Voga Mobilya A.Ş ve Taha İnşaat Adi Ortaklığı ile hayata geçen projede 14 yerleşim alanı bulunuyor.

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, ATO Congresium’da, 2 Nisan tarihine kadar açık kalacak CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı’nı ziyaret etti.

Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık!

Başkent Ankara'da ilk kez düzenlenen CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı açıldı. Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık olacak.

Ankara Mobilya Fuarı açıldı!

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı gerçekleşti. Fuar, CNR Holding tarafından ATO Congresium'da açıldı.

CNR İMOB Ankara kapılarını yarın açıyor!

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı yarın başlıyor. Fuar 30 Mart-2 Nisan tarihlerinde ATO Congresium’da düzenlenecek.

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik fabrika kuracak!

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik bir alanda sanayi 4.0 prensiplerine uygun dev bir fabrika yatırımı yapacak. Ersa Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ata, İtalyan dev bir marka ile de işbirliği için görüştüklerini belirtti.

bellona mobilya ankara Haberi

bellona mobilya ankara

BELLONA mağazalaşma atağını sürdürü­yor. Geçtiğimiz haftalarda sırasıyla İstan­bul ve Osmaniye’de yeni mağazalarım açan Bellona, önceki gün ise Ankara Ma­mak’ta yeni mağazası ile müşterilerine hizmet vermeye başladı. Bellona Ankara Mamak mağazasının açılış törenine Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Boydak da katıldı. Boydak, açı­lış töreninde yaptığı konuşmada Bellona olarak sektörde hızlı büyümelerini sür­dürdüklerini belirterek “Bu yıl Türkiye’de 54 yeni mağaza açtık. 2014 yılında ise 40 yeni mağaza açmayı planlıyoruz. Başkent Ankara bizim için önemli bir lokasyon, burada 44 mağazaya ulaştık” dedi. Yurt dışı atağına da devam ettiklerinin altını çizen Boydak “Yurt dışındaki mağaza sa­yımızı 100’e ulaştırdık” dedi.


Star...