28 / 04 / 2024

bellona mobilya mamak

bellona mobilya mamak

Bellona mağazalaşma atağını sürdürü­yor. Geçtiğimiz haftalarda sırasıyla İstan­bul ve Osmaniye’de yeni mağazalarım açan Bellona, önceki gün ise Ankara Ma­mak’ta yeni mağazası ile müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Koltuk takımınız eskidiyse, bu kampanya tam size göre! Bellona’dan Yılın Son Kampanyası! 24 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Bellona Mobilya, yılın bitmesine sayılı günler kala 2022’yi indirim kampanyasıyla kapatıyor.  Mobilyalarınızı yenilemenin zamanı geldiyse 31 Aralık’a kadar sürecek kampanya bitmeden yetişin!

Bellona’dan yüzde 15’e varan indirim! Bellona 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Evini yenilemek isteyenler, yeni ev kuranlar uygun fiyatlı mobilya arıyorsanız Bellona’nın yüzde 15’e varan indirimli koltuk takımları, televizyon sehpaları, yatak odası takımları şu an satışta. Birçok farklı model ve üründe indirimli fiyatlar sizi bekliyor..

Bakmadan mobilya alışverişine çıkmayın! Bellona'da indirim rüzgarı başladı. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat listesi

Bellona online satış mağazasında birçok ürünü kullanıcılarına indirimli fiyatlarla sunuyor.  Bellona, her ihtiyaca, bütçeye ve iç mekân tasarımına uygun mobilya ve aksesuar modellerinin yer aldığı koleksiyonunun bir çok parçasını indirim kampanyasına dahil etti. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat list

Bellona’nın Eylül ayına özel süper indirimli  fiyatlarını kaçırmayın! 8 Eylül 20222 Bellona fiyat listesi..

Kurulduğu yıldan bu yana 25 yılı aşkın süredir özgün tasarımlarıyla mobilya sektöründe son trendlere yön veren Bellona’nın her ihtiyaca, bütçeye ve iç mekân tasarımına uygun mobilya ve aksesuar modellerinin yer aldığı yepyeni koleksiyonunda, evinizi  için ihtiyacınız olan her şey mevcut! İşte 8 Eylü

Ankara Mobilya Teşhir Merkezi açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen Mobilya Show-room’u, açılışa hazır hale geldi.

Ankara'daki mobilya teşhir merkezi açılışa hazır!

Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen Mobilya Show-room’u, açılışa hazır hale geldi.

Bellona, Avusturya'da ilk mağazasını açtı!

Boydak Holding mobilya grubu markalarından Bellona, Avusturya'nın başkenti Viyana'da ilk mağazasını açtı. Bellona böylece Avusturya'da ilk, Avrupa'da ise 47'inci mağazasını faaliyete geçirmiş oldu.

Mesut Akgül: Fuarlar, mobilya sektörü için büyük fırsat

Ankara Siteler Mobilya Üreticileri Derneği'nin (ANSİMOD) öncülüğünde, ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşen fuarı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de ziyaret etti, fuarların önemini vurguladı.

Seza Mobilya İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı ve Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seza Mobilya İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı ve Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Tekin Mamak tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Aralık'ta kuruldu.

Bellona 742’nci mağazasını Mamak’a açtı!

Bellona mağazalaşma atağını sürdürü­yor. Geçtiğimiz haftalarda sırasıyla İstan­bul ve Osmaniye’de yeni mağazalarım açan Bellona, önceki gün ise Ankara Ma­mak’ta yeni mağazası ile müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Boydak mobilya markaları 2 günde 4 mağaza açtı!

Boydak Holding mobilya markaları İstikbal ve Bellona, 2 günde 4 mağaza açtı. Bellona mağazası; Osmaniye merkezde, İstikbal mağazaları ise Hatay Dörtyol’da, Mersin merkezde ve Adana Ceyhan’da faaliyete girdi...

Bellona 731'inci mağazasını Konya'da açtı!

Mobilya sektörünün ünlü markalarından Bellona 731'inci mağazasını Konya'da açtı...

Memduh Boydak: Mobilya'da trendleri biz belirliyoruz!

Boydak Holding Mobilya Grubu, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı olan ‘İstanbul Mobilya Fuarı’nda İstikbal, Bellona ve Mondi markalarıyla katılıyor...

bellona mobilya mamak Haberi

bellona mobilya mamak

BELLONA mağazalaşma atağını sürdürü­yor. Geçtiğimiz haftalarda sırasıyla İstan­bul ve Osmaniye’de yeni mağazalarım açan Bellona, önceki gün ise Ankara Ma­mak’ta yeni mağazası ile müşterilerine hizmet vermeye başladı. Bellona Ankara Mamak mağazasının açılış törenine Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Boydak da katıldı. Boydak, açı­lış töreninde yaptığı konuşmada Bellona olarak sektörde hızlı büyümelerini sür­dürdüklerini belirterek “Bu yıl Türkiye’de 54 yeni mağaza açtık. 2014 yılında ise 40 yeni mağaza açmayı planlıyoruz. Başkent Ankara bizim için önemli bir lokasyon, burada 44 mağazaya ulaştık” dedi. Yurt dışı atağına da devam ettiklerinin altını çizen Boydak “Yurt dışındaki mağaza sa­yımızı 100’e ulaştırdık” dedi.


Star...