14 / 05 / 2024

Belsin Life Kayseri

Belsin Life Kayseri

Kayseri'de bir inşaat firması yetkilisinin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıtığı fotoğraf sosyal medyayı uçurdu. Bu paylaşım, iş ve işçi güvenliğinin nasıl hiçe sayıldığını gözler önüne serdi.

Kayseri'de Belsin ve Anayurt bölgelerinde raylı sistem çalışmaları yapılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'deki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı. Özhaseki, "Belsin ve Anayurt bölgelerine raylı sistem hattı, Erciyes Dağı'nda termal su arama ile hava ikmal alanına yapılacak millet bahçesiyle ilgili çalışmalar da sürüyor" dedi.

Kayseri'ye raylı sistem müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç, Belsin- Şehir Hastanesi raylı sistemi hattı projesinin onaylandığını duyurdu. 

Kayseri Belsin-Hastane raylı sistem hattı geliyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı uhdesindeki konularla ilgili Büyükşehir Belediyesi'nde bir yatırım toplantısı yapıldı. Toplantıda Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı...

Kayseri Belsin Kütüphanesi yenileniyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yenilenerek kapasitesi üç katına çıkarılan Belsin Kütüphanesi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, kütüphanenin bu ay sonuna kadar tamamlanarak hizmete sunulacağını belirtti.

Kayseri OSB ile Belsin arasına yeni yol yapılacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 6. Caddesi ile Tınaztepe Mahallesi arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve alternatif yeni bir yol olacağını söyledi.

Belsin Life Kayseri projesinde iş güvenliği tartışma yarattı!

Kayseri'de bir inşaat firması yetkilisinin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıtığı fotoğraf sosyal medyayı uçurdu. Bu paylaşım, iş ve işçi güvenliğinin nasıl hiçe sayıldığını gözler önüne serdi.

Kayseri Belsin Panorama Evleri' nde fiyatlar 130 bin TL' den başlıyor!

Z Yapı tarafından hayata geçirilen Kayseri Belsin Panorama Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Kayseri Belsin Panorama Evleri' nde fiyatlar 130 bin TL' den başlıyor.

Kayseri Karmir Life projesinin teslimleri Mayıs 2015'te!

Karmir Yapının ilk projesi olan Karmir Life, yüzde 90 oranında tamamlandı. Mayıs 2015'te sahiplerine teslim edilmesi planlanan Karmir Life, tümü 4+1 olan 40 daireden oluşuyor...

Kayseri Karmir Life projesi 40 konuttan meydana geliyor!

Karmir Yapı tarafından inşa edilen Karmir Life, Kayseri'de 7 bin 100 metrekarelik bir alan üzerinde yükseliyor. Kayseri'nin gerçek anlamda ilk sitesi olan projede, 4+1'lerden oluşan 40 daire bulunuyor.

Karmir Life Kayseri'nin ilk site projesi olacak!

Karmir Yapı tarafından inşa edilen Karmir Life, Kayseri'de 7 bin 100 metrekarelik bir alan üzerinde yükseliyor. Kayseri'nin gerçek anlamda ilk sitesi olan projede, 4+İlerden oluşan 40 daire bulunuyor.

Karmir Life Kayseri'nin yüzde 85'i yeşil alana ayrıldı!

Karmir Yapı tarafından inşa edilen Karmir Life, Kayseri’nin ilk gerçek site projesi olarak 7.100 m2’lik bir alan üzerinde yükseliyor. 40 daireden oluşan Karmir Life’da tüm daireler 4+1 olup, sitenin % 85'ini yeşil alan oluşturuyor.

Star Life Kayseri satılık!

Star Life Kayseri satılık konut fiyatları, ödeme koşulları ve teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor...

Star Life Kayseri vaziyet planı!

Star Life Kayseri vaziyet planı kapsamında projenin vaziyet planı görseli haberimizin içinde yer alıyor

Belsin Life Kayseri Haberi

Belsin Life Kayseri


Bu paylaşım, iş ve işçi güvenliğinin nasıl hiçe sayıldığını gözler önüne serdi. Kayseri’de faaliyet gösteren bir inşaat firmasının yetkilisi Belsin bölgesindeki projelerine ait devam eden inşaatın fotoğraflarını;

Projemizin kalıp ip ölçü ve şakül kontrolü arkadaşların ellerine sağlık güzel olmuş" yazısıyla sosyal medya üzerinden paylaştı. Feridun Doğan, inşaatta çalışan bir işçisi ile tahtaların üzerinde tehlikeli pozlar verirken, takipçilerinden 41’i bunu ’beğendi.


Diğer yandan Doğan’ın tehlikeli pozlarının yer aldığı fotoğrafların altına bazı takipçileri, "Allah kaza bela vermesin" diğeri ise, "Kardeşim dikkatli ol orası yüksek mi ne?" diye yorum yaptı. Doğan, bunun üzerine, "Yok gardaş hepsi hepsi 30 metre" yanıtı yazdığı...