03 / 05 / 2024

Bendis villaları ulaşım

Bendis villaları ulaşım

BALIKESİR Gömeç'e bağlı Karaağaç beldesinde deniz turizmiyle ünlü Artur-Güvercin Koyu'nda yükselen Bendis Villaları, denize sıfır ve yola cepheli bir konumda inşa ediliyor.

Ayvalık Bendis Villaları'nda teslimler Aralık 2016'da!

Kikan İnşaat ve Aras İnşaat tarafından Balıkesir Gömeç'te, Artur-Güvercin Koyu'nda 21 bin 500 metrekare arazi üzerinde hayata geçirilen Bendis Villaları, denize sıfır noktada dubleks ve tripleks şeklindeki konutlardan meydana geliyor.

Bendis Villaları'nda yaz kampanyası!

Bendis Villaları; denize sıfır ve yola cepheli 21.500 m² arazi üzerinde konumlandırılmış olup,18.700 m² sosyal donatı alanına sahiptir.

Toskana Orizzonte Villaları ulaşım!

Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen projede ilk etap teslimleri bu yılın Eylül ayında yapılması planlanıyor. Toskana Orizzonte Villaları ulaşım bilgisi kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Ayşe Sultan Villaları ulaşım bilgileri!

Konut tiplerinin 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandığı projede firma bünyesinde 12 ay vade imkanı sağlanıyor. Ayşe Sultan Villaları ulaşım bilgileri kapsamında FSM Köprüsü'ne 18 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Çekmeköy Kasaba 3. Etap Villaları ulaşım!

Toplam 160 bin metrekare arsa alanında hayata geçirilen proje yüzde 0.20 faiz oranı uygulanıyor. Çekmeköy Kasaba 3. Etap Villaları ulaşım bilgisi kapsamında Şile-Alemdağ Yolu'nun hemen yanında yer alıyor.

Balıkesir Bendis Villaları 525 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Data Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme, satışını üstlendiği yeni projesi “Bendis Villaları-Gömeç”te lansman satışlarına başladı. Lansman satışlarına başlanan Bendis Villaları’nda fiyatlar 525.000 TL den başlıyor.

1990 yılında villa merakı nedeniyle fiyatlar astronomik rakamlara ulaşmış!

1990 yılında İstanbul'da villa merakı nedeniyle fiyatlar astronomik rakamlara ulaşmış. Boğaz'daki lüks villalar 2-4 milyar lira arasında satılıyormuş. Boğaz'daki bir villaya ödenen para ile Fransa'da 7 şato satın alabilmek mümkünmüş.

Beylikdüzü West Wall Marina Villaları ulaşım!

Batı Duvarı İnşaat tarafından inşa edilen ve içinde alesta, armador, kalipso, karavela, mira, sirius, katamaran villa tiplerinin bulunduğu Beylikdüzü West Wall Marina Villaları ulaşım bilgileri...

West Wall Marina Vilları Beylikdüzü ulaşım!

West Wall Marina Vilları Beylikdüzü ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. West Wall Marina Villaları'nda; ortak yüzme havuzu, her villanın kendine özel yüzme havuzu, çocuk parkları, spor alanları, alışveriş alanları, özel plaj, yat kulübü bulu

West Wall Marina Villaları ulaşım!

West Wall Marina Villaları ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor. proje, 62 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede 7 farklı tipte olan 64 müstakil villa bulunuyor.

West Wall Marina Villaları Beylikdüzü ulaşım!

West Wall Marina Villaları Beylikdüzü ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havalimanı'na 17 kilometre, İDO İskeleleri'ne 7 kilometre ve de Taksim'e 30 kilometre mesafede hayata geçiriliyor.

West Wall Marina Villaları Beylikdüzü ulaşım bilgileri!

West Wall Marina Villaları Beylikdüzü ulaşım bilgileri kapsamında adres bilgisi şu şekilde: Yakuplu Marmara Mahallesi Ulusum Caddesi No:28 West Wall Marine Villaları Beylikdüzü / İstanbul...

Büyükçekmece Valle Lacus ulaşım!

Büyükçekmece Valle Lacus ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Klk Yapı'nın Büyükçekmece Valla Lacus projesinde 8+2 villaların fiyatları 1 milyon 500 bin dolardan başlangıç gösteriliyor...

Çengelköy Park Evleri ulaşım! 24 ay sonra teslim!

Çengelköy Park Evleri ulaşım ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Çengelköy Park Evleri projesinde rezidansların metrekaresi 3 bin dolardan, villaların metrekaresi 4 bin dolardan başlıyor...

Bendis villaları ulaşım Haberi

Bendis villaları ulaşım

Bölgenin en iyi panoramik manzarasına sahip arsası üzerine kurulan projede villalar deniz manzarasına sahip. İkan İnşaat ve Aras inşaat tarafından yapılan projede, her villanın 40 metrekarelik hobi bahçesi de bulunuyor. Oturum için tercih edilen projede tapular hemen teslim...