28 / 08 / 2024

Bendis Villalarında yaz kampanyası

Bendis Villalarında yaz kampanyası

Bendis Villaları; denize sıfır ve yola cepheli 21.500 m² arazi üzerinde konumlandırılmış olup,18.700 m² sosyal donatı alanına sahiptir.

Balıkesir Bendis Villaları'nda fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor!

İkan İnşaat ve Aras İnşaat ortaklığıyla yükselen projede toplam 42 adet villa yer alıyor. Balıkesir Bendis Villaları 'nda fiyatlar 550 bin TL 'den başlıyor.

Bendis Villaları'nda lansmana özel fiyatlar!

Gömeç'te denize sıfır konumda hayata geçirilmekte olan 42 villalık Bendis Villaları'nda villa fiyatları 525.000 liradan başlamakta olup hemen tapu devri, vade farksız taksit ve özel ödeme seçenekleri gibi avantajlar sunuluyor.

Bendis Villaları'nda yaz kampanyası!

Bendis Villaları; denize sıfır ve yola cepheli 21.500 m² arazi üzerinde konumlandırılmış olup,18.700 m² sosyal donatı alanına sahiptir.

Bendis Villaları'nda hemen teslim tapular!

BALIKESİR Gömeç'e bağlı Karaağaç beldesinde deniz turizmiyle ünlü Artur-Güvercin Koyu'nda yükselen Bendis Villaları, denize sıfır ve yola cepheli bir konumda inşa ediliyor.

Ayvalık Bendis Villaları'nda teslimler Aralık 2016'da!

Kikan İnşaat ve Aras İnşaat tarafından Balıkesir Gömeç'te, Artur-Güvercin Koyu'nda 21 bin 500 metrekare arazi üzerinde hayata geçirilen Bendis Villaları, denize sıfır noktada dubleks ve tripleks şeklindeki konutlardan meydana geliyor.

Balıkesir Bendis Villaları'nda 525 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Balıkesir Gömeç'e bağlı Karaağaç beldesinde deniz turizmiyle ünlü Artur/Güvercin Koyu’nda, İkan İnşaat ve Aras İnşaat tarafından inşa edilmekte olan Bendis Villaları'nda satışlar devam ediyor.

Balıkesir Bendis Villaları 525 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Data Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme, satışını üstlendiği yeni projesi “Bendis Villaları-Gömeç”te lansman satışlarına başladı. Lansman satışlarına başlanan Bendis Villaları’nda fiyatlar 525.000 TL den başlıyor.

Saklı Vadi Villaları'nda 650 bin dolara villa!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Saklı Vadi Villaları'nda fiyatlar 650 bin dolar olarak belirlendi...

Azure Villaları'nda fiyatlar: 340 bin TL'den başlıyor!

Bodrum Yarımadası’nın seçkin beldelerinden Gündoğan’ın Kızılburun mevkiinde bulunan Azure Villaları eşsiz bir konuma sahip Bodrum Azure Villaları'nda fiyatlar 340 bin liradan başlıyor...

Kurtköy İspanyol Villaları 'nda 830 bin Euro'ya! Anahtar teslim!

Kurtköy İspanyol Villaları 'nda fiyatlar 630 bin Euro'dan başlıyor, projedeki konutların teslimleri hemen gerçekleşiyor

Çeşme Naz Villaları 'nda 330 bin liraya 4 oda 1 salon villa!

Çeşme Naz Villaları 'nda satışlar sürüyor, proje denize 350 metre uzaklıkta yükseliyor

Naz Villaları 'nda 225 bin liraya 2 oda 1 salon!

Naz Villaları 'nda minimum fiyat 200 bin lira olarak belirlendi, projenin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor

Majestic Pine Villaları 'nda 99 bin Euro'ya müstakil villa!

Majestic Pine Villaları 'nda satışlar sürüyor, projede yer alan villalar deniz manzarasına sahip

Bendis Villalarında yaz kampanyası Haberi

Bendis Villalarında yaz kampanyası


Balıkesir GÖMEÇ'e bağlı Karaağaç beldesinde deniz turizmiyle ünlü Artur/Güverte Koyu'nda,KİKAN İNŞAAT ve ARAS İNŞAAT tarafından inşa edilmekte olan  Bendis Villaları; denize sıfır ve yola cepheli 21.500 m² arazi üzerinde konumlandırılmış olup,18.700 m² sosyal donatı alanına sahiptir.Projedeki her villa 400 m²'lik özel alanda 75 m² taban oturumu üzerine yaklaşık 240 m2 kapalı alandan oluşacak şekilde tasarlanmıştır.Bendis Villaları Dubleks ve Tripleks şeklinde 2 tip olup,her bir villanın kendi arsası dışında 40 m²'lik bir hobi bahçeside bulunmaktadır. BENDİS VİLLALARI'nda ;yüzme havuzu,çocuklar için oyun parkı,site içi yürüyüş parkuru,cafe&restaurant,basketbol sahası,voleybol sahası,minyatür futbol sahası,açık hava fitness aktiviteleri için özel alet parkuru,CARREFOUR-SA market (şu an faaliyete geçmiş durumdadır) ve alışveriş noktaları,açık ve kapalı sosyal alanlar,ÖZEL GÜVENLİK ve daha pek çok hizmet standart olarak sunulmaktadır. 42 Villalık...