02 / 05 / 2024

Bendis Villaları'nda lansmana özel fiyatlar!

Bendis Villaları'nda lansmana özel fiyatlar!

Gömeç'te denize sıfır konumda hayata geçirilmekte olan 42 villalık Bendis Villaları'nda villa fiyatları 525.000 liradan başlamakta olup hemen tapu devri, vade farksız taksit ve özel ödeme seçenekleri gibi avantajlar sunuluyor.



Balıkesir Gömeç'e bağlı Karaağaç beldesindeki meşhur Artur/Güverte Koyu'nda konumlandırılan Bendis Villaları projesi Kikan İnşaat ve Aras İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Denize sıfır konumdaki 21 bin 500 metrekare arazi üzerinde inşa edilmekte olan Bendis Villaları projesi Ayvalık’a 14 kilometre, Burhaniye’ye 19 kilometre, Uluslararası Kocaseyit Havalimanına 20 kilometre,  Edremit ve Akçay’a 28 kilometre mesafede konumlanıyor.

 

Yola cephesi de bulunan Bendis Villaları projesinde 42 adet villa, yüzme havuzu, oyun parkı, yürüyüş parkuru, cafe&restaurant, basketbol sahası, voleybol sahası, minyatür futbol sahası, açık hava fitness parkuru, market ve alışveriş birimleri ve otopark bulunuyor. Her villanın 40 metrekarelik hobi bahçesi bulunan Bendis Villaları projesi peyzaj düzenlemesi ile de dikkat çekiyor.

 

Bendis Villaları Fiyatlar

 

Lansmana özel fiyatların devam ettiği Bendis Villaları projesinde villa fiyatları 525.000 liradan başlamakta olup hemen tapu devri, vade farksız taksit ve özel ödeme seçenekleri gibi avantajlar sunuluyor.


Star


Geri Dön