17 / 05 / 2024

Bendis Villaları indirim

Bendis Villaları indirim

Gömeç'te denize sıfır konumda hayata geçirilmekte olan 42 villalık Bendis Villaları'nda villa fiyatları 525.000 liradan başlamakta olup hemen tapu devri, vade farksız taksit ve özel ödeme seçenekleri gibi avantajlar sunuluyor.

Go Garden Villaları'nda yüzde 5 indirim fırsatı!

Arsago’dan yepyeni bir kampanya başladı. Pazar günü Arsago ofisinde gerçekleşecek olan brunch etkinliğine özel Go Garden Villaları projesinde liste fiyatlarında yüzde 5 indirim fırsatı. 

Go Garden Villaları'nda peşin ödemelerde yüzde 15+ yüzde 11 indirim fırsatı başladı!

Go Garden Go Garden Villaları'nda peşin ödemelerde yüzde 15+ yüzde 11 indirim fırsatı başladı. Peki Go Garden Villaları ne kadar? İşte Go Garden Villaları ile ilgili detaylar...

Silivri Yeşil Life Villaları yılbaşında teslim! Peşin ödemelerde indirim fırsatı!

YSL Grup Yapı-İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yeşil Life Villaları'nın teslimlerinin yılbaşında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 9 oda 2 salon villaların yer aldığı projede peşin ödemelerde indirim imkanı da sağlanıyor. 

Teras Kale'de boğaz manzaralı villalar 4 milyon 250 bin TL'ye! Yeni projede yüzde 20 indirim fırsatı!

Teras Kale Çanakkale projesinde yer alan villalar yüzde 20 indirimle alıcılarını bekliyor. Projede yer alan villaların teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor.

La Mia Casa Ulupelit'te peşin ödemelerde indirim fırsatıyla satılık villalar! 

La Mia Casa Ulupelit projesinde, peşine indirim ve vade seçenekleriyle villa satışları devam ediyor. Peki La Mia Casa Ulupelit'te villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Sylvana İstanbul Villaları'nda büyük fırsat! Peşin ödemelere yüzde 40 indirim! Sylvana İstanbul nerede?

İstanbul Bahçeşehir'de yer alan Sylvana İstanbul villaları satışa çıktı. Ödeme şartları belli olan Sylvana İstanbul villaları peşin ödemelerde yüzde 40 indirim uygulanacak. İşte detaylar...

Asrın Konakları Marina'da indirim kampanyası!

Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde yükselen Asrın Konakları Marina satışta. Asrın Konakları Marina projesinin ikiz villalarında 250 bin TL indirim fırsatı bulunuyor.

ONAG Yapı'dan 3 projede yüzde 10 indirim fırsatı!

İzmir'de markalı konut üreticisi olan ONAG Yapı Karşıyaka Arkadya Evleri, Sasalı villaları ve ortağı olduğu Gültekin Pera projesinde yüzde 10 indirim yapıldığını açıkladı.

Bendis Villaları Güvercin Koyu fiyat!

Villa alanlarının 250 metrekareden başlangıç gösterdiği projedeki evlerin deniz manzarasına cephesi bulunuyor. Bendis Villaları Güvercin Koyu fiyat listesine göre 550 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Karaağaç Bendis Villaları nerede?

Toplam 21 bin 500 metrekare arsa alanına yayılan projede konut alanaları 250 metrekareden başlıyor. Proje toplam 42 adet villadan oluşuyor. Peki Karaağaç Bendis Villaları nerede?

Güvercin Koyu Bendis Villaları fiyatları!

Dubleks ve tripleks villaların bulunduğu proje İzmir'e 150 kilometre mesafede bulunuyor. .Projede toplam 42 adet villa yer alıyor. Güvercin Koyu Bendis Villaları fiyatları 550 bin TL'den başlıyor.

Balıkesir Bendis Villaları'nda fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor!

İkan İnşaat ve Aras İnşaat ortaklığıyla yükselen projede toplam 42 adet villa yer alıyor. Balıkesir Bendis Villaları 'nda fiyatlar 550 bin TL 'den başlıyor.

Bendis Villaları'nda lansmana özel fiyatlar!

Gömeç'te denize sıfır konumda hayata geçirilmekte olan 42 villalık Bendis Villaları'nda villa fiyatları 525.000 liradan başlamakta olup hemen tapu devri, vade farksız taksit ve özel ödeme seçenekleri gibi avantajlar sunuluyor.

Bendis Villaları indirim Haberi

Bendis Villaları indirim

Balıkesir Gömeç'e bağlı Karaağaç beldesindeki meşhur Artur/Güverte Koyu'nda konumlandırılan Bendis Villaları projesi Kikan İnşaat ve Aras İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Denize sıfır konumdaki 21 bin 500 metrekare arazi üzerinde inşa edilmekte olan Bendis Villaları projesi Ayvalık’a 14 kilometre, Burhaniye’ye 19 kilometre, Uluslararası Kocaseyit Havalimanına 20 kilometre,  Edremit ve Akçay’a 28 kilometre mesafede konumlanıyor.

Yola cephesi de bulunan Bendis Villaları projesinde 42 adet villa, yüzme havuzu, oyun parkı, yürüyüş parkuru, cafe&restaurant, basketbol sahası, voleybol sahası, minyatür futbol sahası, açık hava fitness parkuru, market ve alışveriş birimleri ve otopark bulunuyor. Her villanın 40 metrekarelik hobi bahçesi bulunan Bendis Villaları projesi peyzaj düzenlemesi ile de dikkat çekiyor.

Bendis Villaları Fiyatlar

Lansmana özel fiyatların devam ettiği Bendis Villaları projesinde villa fiyatları 525.000 liradan başlamakta olup...