09 / 08 / 2024

Sylvana İstanbul'da peşinde yüzde 40 indirim fırsatı! Daire fiyatına villa sahibi olun!

Sylvana İstanbul'da peşinde yüzde 40 indirim fırsatı! Daire fiyatına villa sahibi olun!

Firma: Reportage Türkiye

Proje: Sylvana İstanbul

Reportage Türkiye imzasıyla hayata geçirilen Sylvana İstanbul'da peşin ödemede yüzde 40 indirim fırsatı devam ediyor.  Peki Sylvana İstanbul'da villa fiyatları ne kadar? Sylvana İstanbul'da hangi tip villalar var? İşte detaylar...



Sylvana İstanbul projesi Reportage Türkiye tarafından Başakşehir'de inşa ediliyor. Daire fiyatına villa sahibi olabileceğiniz projede yüzde 40 indirim fırsatı sunuluyor.  Sylvana İstanbul  projesinde toplam 232 adet villa yer alıyor. Projede yer alan villaların tamamı 4+1 olarak tasarlandı.

Sylvana İstanbul projesinde yer alan villaların net alanları 132.24 metrekaredir. Villaların bahçe ve araç park alanı alanları ise 53.29 ile 208.08 metrekare arasında, toplam brüt alanları ise 185.53 ile 340.32 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor. 

İstanbul'un en gözde ve dinamik lokasyonlarından birinde villa sahiplerine güvenilir ve sürdürülebilir yaşam deneyimini sunan proje, az katlı, bahçeli, güvenlikli ve eşit imkanların bir arada yer aldığı bir yaşam alanı sunuyor. 

Sylvana İstanbul da peşinde yüzde 40 indirim fırsatı! Daire fiyatına villa sahibi olun!

SYLVANA İSTANBUL SOSYAL ALANLAR

Sylvana İstanbul projesinde sosyal alan olarak; barbekü alanı, otopark, çocuk oyun alanı, dev satranç alanı ve oturma alanı bulunuyor. 

SYLVANA İSTANBUL NEREDE?

Sylvana İstanbul projesi, yeni açılacak olan metro istasyonuna 5 dakika, Bahçeşehir Gölet Parkı'na ve Kanal İstanbul projesine 10 dakika, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na 25 dakika, Mall of Istanbul AVM'ye 25 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile İstanbul Havalimanı'na 30 dakika, Taksim'e 40 dakika mesafede yükseliyor. 

Sylvana İstanbul da peşinde yüzde 40 indirim fırsatı! Daire fiyatına villa sahibi olun!

SYLVANA İSTANBUL KONUT FİYATLARI NE KADAR? SYLVANA İSTANBUL KONUT FİYAT LİSTESİ! 9 AĞUSTOS 2024 

Sylvana İstanbul projesinde konut fiyatları;

4+1 A ve B tipi villaların fiyatları 16 milyon liradan,
4+1 C, D VE E tipi villaların fiyatları ise 22 milyon 600 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Bahçeşehir'deki Sylvana İstanbul villa projesinde KDV hariç 22.574.000 TL'den başlayan ve 24.000.000 TL'ye kadar uzanan fiyatlara kadar bahçeli villa sahibi olma fırsatı devam ediyor. Üstelik peşin ödemelerde  yüzde 40 indirim fırsatı sunuluyor. 

Projenin inşaat aşaması devam etmekte olup teslimlerin Aralık 2025'te yapılması planlanıyor. 

Web: www.reportage.com.tr 
Telefon: 444 4 515 
 

Sylvana İstanbul’un ikinci satış ofisi Bahçeşehir’de açıldı!

Sylvana İstanbul'da yüzde 15'ini peşin, kalanını 24 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Geri Dön