27 / 04 / 2024

Sylvana İstanbul’un ikinci satış ofisi Bahçeşehir’de açıldı!

Sylvana İstanbul’un ikinci satış ofisi Bahçeşehir’de açıldı!

Reportage Türkiye, bahçeli sıra villalardan oluşan “Sylvana İstanbul” projesinin 2. satış ofisi Bahçeşehir'de açıldı.



Yeni yatırımlar için düğmeye basan Reportage Türkiye, bahçeli sıra villaların yer aldığı “Sylvana İstanbul” projesi için 4. Levent’teki genel merkezinden sonra 2. satış ofisini Bahçeşehir’de hizmete açtı. 

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, İstanbul Avrupa Yakası'ndaki Bahçeşehir satış ofisine gelecek olan misafirler, profesyonel ekip eşliğinde proje maketini ve arsayı inceleyerek, söz konusu projeye dair tüm bilgilere ulaşabiliyorlar. 

Paylaşılan detaylara göre, bu çerçevede Reportage Türkiye, yarından sonra saat 13.00 – 20.00 arasında acentelerini harika bir etkinlikle ağırlayacak. Yine verilen bilgilere göre, söz konusu bu etkinlik kapsamında merakla beklenen yeni satış ofisinin açılışı da kutlanacak.

Verilen detaylara göre, bahçeli sıra villa konseptiyle Londra’da gerçekleştirilen European Property Awards tarafından “Best Townhouse Community” kategorisinde ödüle layık görülen Sylvana İstanbul projesi, İstanbul Bahçeşehir’de 44 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

 

Sylvana İstanbul’un ikinci satış ofisi Bahçeşehir’de açıldı!

 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre 232 adet 4 oda 1 salon büyüklükte tripleks ve ek şekilde özel bir hobi katı olan villalardan meydana geliyor.

Verilen detaylara göre, bugün için yüzde 40 oranında satış başarısı yakalayan Sylvana İstanbul projesinde yer alan konutların sahiplerine 2025 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Paylaşılan bilgilere göre, mega kent  İstanbul'un en gözde ve dinamik semtlerinden bir tanesinde sakinlerine güvenilir ve sürdürülebilir yaşam deneyimini “kendi oluşturduğu konseptlerle” sağlayan Sylvana İstanbul projesi lokasyonuyla da dikkat çekiyor.

Söz konusu proje alışveriş merkezleri, restoranlar ve kültürel simge yapılar gibi kentin en gözde cazibe merkezlerinin çoğuna yakın konumda yükseliyor. 

Sylvana İstanbul kapsamındaki villaların net alanları 132.24 metrekare olarak belirtildi. Villaların bahçe ve araç park alanı alanları ise 53.29 ile 208.08 metrekare arasında, toplam brüt alanları ise 185.53 ile 340.32 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje kapsamındaki villaların 4 odasında da banyo yer alıyor. 

 

Web: www.reportage.com.tr 
Telefon: 444 4 515 
 

5. Levent Korupark'ta yüzde 40 peşin 18 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Yeni Levent'te 1.3 milyar TL'lik satış! DAP Gayrimenkul rakamları tek tek açıkladı! 

Türkler ABD’de ev alırken nelere dikkat etmeli?


Geri Dön