28 / 04 / 2024

5. Levent Korupark'ta yüzde 40 peşin 18 ay vade sıfır faiz fırsatı!

5. Levent Korupark'ta yüzde 40 peşin 18 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Firma: Torunlar GYO

Proje: 5. Levent Korupark

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen 5. Levent Korupark'ın son etabı satışa çıktı. İşte proje hakkında merak edilen tüm detaylar...



Torunlar GYO'nun dev projeleri arasında yer alan 5. Levent projesinin 2. ve son etabı olarak tanıtılan projesinde satışlar devam ediyor.

Torunlar GYO 5. Levent Korupark projesi 43 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Toplamda 7 blok olarak inşa edilen 5. Levent Korupark projesinde 744 adet yeni konuta yer alıyor.

5. Levent Korupark ta yüzde 40 peşin 18 ay vade sıfır faiz fırsatı!

İstanbul’un merkezinde, Yüzde 70’i yeşil alanlardan oluşan mimari anlayışı, zengin sosyal donatı ve spor alanları, çarşısı ve mahalle kültürünü modern hayata entegre eden yaşam vaadiyle 5. Levent’in son etabı 5. Levent Korupark ön satışa çıktı.

1+1’den 4+1’e değişen farklı yaşam seçenekleri ve daha iyi bir yaşam için dört duvardan fazlasını sağlamayı hedefleyen şirket 5. Levent Korupark’ın ön satış avantajlarını duyurdu.

5. Levent Korupark ta yüzde 40 peşin 18 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Bu kapsamda projede yüzde 40 peşin ödemelerde 18 ay vade sıfır faiz imkanı sağlanacak. 

Dev ulaşım projelerinin ve hızla gelişen metro hatlarının kesişim noktasında yer alan proje, Maslak ve Büyükdere Caddesine 7 km mesafede, 5. Levent Korupark’tan İstanbul Havalimanına ulaşmak yalnızca 25 dakikalık uzaklıkta yükseliyor.

5. Levent Korupark ta yüzde 40 peşin 18 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen 5. Levent Korupark'ın son etabı satışa çıktı. Bu kapsamda projede yüzde 40 peşin ödemelerde 18 ay vade sıfır faiz imkanı sağlanacak. 

5. Levent Korupark projesindeki konutların başlangıç liste fiyatı 8 milyon 419 bin TL'den başlıyor. Projenin Aralık 2024'te teslim edilmesi planlanıyor. 

O ildeki 15 adet arsa 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu! Arsa alacaklara fırsat! 

Yeni Levent'te 1.3 milyar TL'lik satış! DAP Gayrimenkul rakamları tek tek açıkladı! 


projeye sor



Geri Dön