29 / 04 / 2024

La Mia Casa Ulupelit'te peşin ödemelerde indirim fırsatıyla satılık villalar! 

La Mia Casa Ulupelit'te peşin ödemelerde indirim fırsatıyla satılık villalar! 

Firma: Demirbilek Grup Yapı

Proje: La Mia Casa Ulupelit

La Mia Casa Ulupelit projesinde, peşine indirim ve vade seçenekleriyle villa satışları devam ediyor. Peki La Mia Casa Ulupelit'te villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen ayrıntılar...



La Mia Casa Ulupelit proje, İstanbul'un Şile ilçesine bağlı Ulupelit'te  Demirbilek Grup Yapı  imzasıyla hayata geçiriliyor. 

La Mia Casa Ulupelit'te 8 tanesi ikiz, 2 tanesi müstakil olacak şekilde toplam 10 adet villa yer alıyor. Projede villa teslimlerinin 7-8 ay içinde yapılması planlanıyor.

La Mia Casa Ulupelit te peşin ödemelerde indirim fırsatıyla satılık villalar! 

Demirbilek Grup  La Mia Casa Ulupelit  projesinde yer alan villalar 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projedeki villalar net 185 metrekare büyüklüğe sahip. 

5 dönüm arsa üzerinde inşa edilen projede, her villa 500 metrekarelik arsa alanına sahip. Villaların yaklaşık 100 metrekare büyüklüğünde bahçe alanları bulunuyor. 

Projede yer alan villaların verandaları ve balkonları yer alıyor. 

La Mia Casa Ulupelit te peşin ödemelerde indirim fırsatıyla satılık villalar! 

Sosyal tesise de yer verilen La Mia Casa Ulupelit projesinde, ortak havuz, cafe ve müştemilat yer alıyor. Projede açık otopark da mevcut. 

Kır evi tasarımıyla hayata geçirilen villaların bulunduğu projede, permakültür yaşantısı için ahır ve ekip biçme alanlarına da yer veriliyor. 

La Mia Casa Ulupelit'teki villalar, üst kottan girişte salonun üzerindeki galeri boşluğu ile mekan algısı büyütülerek ve daha etkin hale getirilerek tasarlandı. 

La Mia Casa Ulupelit te peşin ödemelerde indirim fırsatıyla satılık villalar! 

LA MIA CASA EKİM 2023 FİYAT LİSTESİ 

La Mia Casa Ulupelit projesinde yer alan müstakil villaların fiyatları 850 bin dolar, ikiz villaların fiyatları ise 750 bin dolardan başlıyor. 

Projeden villa sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde indirim imkanı sunuluyor. Bunun yanı sıra vadeli ödeme seçenekleri de bulunuyor. 

Web: https://www.dgyapi.com.tr/

Tel: 0 216 356 11 10

Selenium Park Zeytinburnu evlerinde yüzde 25 indirim fırsatı!

Aquamarine Evleri satışta! Yeni proje!

Fuzul Topraktan Pendik'te önce arsanı al, sonra ev sahibi ol! 1 milyon 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Sirius Florida 2025 sonunda teslim!


projeye sor



Geri Dön