28 / 04 / 2024

Slyvana İstanbul peşin ödemelerde yüzde 40 indirim fırsatıyla satışta!

Slyvana İstanbul peşin ödemelerde yüzde 40 indirim fırsatıyla satışta!

Firma: Reportage Galobal

Proje: Slyvana İstanbul

Modern yaşam tarzı ve İtalyan mimarisine sahip Sylvana İstanbul, Reportage Galobal tarafından Bahçeşehir’de inşa ediliyor. Slyvana İstanbul peşin ödemelerde yüzde 40 indirim fırsatıyla satışta. İşte detaylar...



Reportage Galobal'in İstanbul'daki ilk projesiolan Sylvana İstanbul projesi   İstanbul, Bahçeşehir’de yükseliyor.  Sylvana İstanbul projesi  toplam 44 bin metrekarelik alanda 232 adet villadan oluşuyor. Sylvana İstanbul’un her odasında balkon ve banyo bulunuyor.

Birçok ulaşım noktasına, hastanelere, okullara ve üniversitelere yakın bir lokasyonda yükselen Sylvana İstanbul projesi tamamı villa konseptinden oluşuyor.  232 adet villadan oluşan  Sylvana İstanbul hepsi 4+1, bodrum ve zemin+2 katlı bürüt 238 metrekare'den 482 metrekareye varan bahçeli villardan oluşuyor.

Yüzde 40'ı peyzajdan oluşan projede yatay mimari ve güvenli bir yaşam sunuyor.  2 araçlı otopark, barbekü alanı, çocuk oyun alanı, Çevre düzenlemesi park ve bahçeeler, basketbol sahası, dinlenme alanları, Spor alanları, spor salonları, satranç alanaı ve 7/24 güvenlik sistemi bulunuyor.

 Slyvana İstanbul peşin ödemelerde yüzde 40 indirim fırsatıyla satışta!

SYLVANA İSTANBUL VİLLA FİYATLARI NE KADAR? SYLVANA İSTANBUL VİLLA FİYAT LİSTESİ 16 EYLÜL 2023

Sylvana İstanbul projesinde tüm konut tipleri 4+1'den oluşuyor.
4+1 vilların liste fiyatları 19 milyon liradan başlayıp 23 milyon liraya kadar yükseliyor. Peşin ödemelerde yüzde 40 indirim fırsatı bulunuyor. Yüzde 40 indirimli halinde projenin başlangıç fiyatı11 milyon 500 bin liradadır.

Proje şu anda yapım aşamasında olup teslimlerin 2025'te teslim edilmesi bekleniyor.

 Slyvana İstanbul peşin ödemelerde yüzde 40 indirim fırsatıyla satışta!

SYLVANA İSTANBUL NEREDE? SYLVANA İSTANBUL LOKASYON BİLGİSİ!

Sylvana İstanbul projesi İstanbul, Bahçeşehir’de yer alıyor. Sylvana İstanbul projesi metro istasyonuna 5 dakika, Bahçeşehir Gölet Parkı'nda 10 dakika, Kanal İstanbul'a da 10 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 

WEB: https://reportage.com.tr/

TEL: 444 45 15

 


projeye sor



Geri Dön