28 / 04 / 2024

Metafor AVM'de peşin ödemelerde yüzde 40 indirim!

Metafor AVM'de peşin ödemelerde yüzde 40 indirim!

Metafor projesinde satışlar devam ediyor. Ofis, AVM ve rezidansın yer aldığı projede AVM'de peşin ödemelerde yüzde 40 indirim fırsatı sağlanıyor. İşte detaylar...



View Yapı imzasıyla Ankara'da yükselen Metafor AVM'de satışlar devam ediyor. rezidans ve ofis satışları tamamlanan projede AVM'de ticari alanlar metrekare fiyatına satışa çıkarılıyor. 

Açık hava konseptinin hâkim olduğu Metafor AVM’de, alışverişinizi en ferah şekilde yapabilecek, sosyal hayatınızı daha kolay planlayabileceksiniz.

Metafor AVM de peşin ödemelerde yüzde 40 indirim!

Ankara’nın en büyük açık hava AVM’lerinden Metafor’un sağladığı ayrıcalık ile alışveriş sırasında rahatça nefes alabilecek ve zamanınızı en değerli şekilde geçirebileceksiniz. Dünyaca ünlü alışveriş markaları, Mağazaları, keyifli zamanları yaşam alanlarınızın hemen yanı başında geçirmenizi sağlayacak restoranları ile Metafor AVM oldukça dikkat çekiyor.

16.000 metrekare açık, 3.000 metrekare kapalı dolaşım, 27.000 metrekare dükkan alanına sahip ve 228 mağazadan oluşan Metafor AVM’de marka karması özenle planlanan, kiralanabilir ve satılabilir alanlar bulunuyor.

Metafor AVM de peşin ödemelerde yüzde 40 indirim!

Tüm sektörlere hitap eden mağaza yapılanması ile gerçek bir yaşam merkezi olan Metafor Ankara, bölgesinde emsali olmayan “açık hava avm” konsepti ile şehrin yeni buluşma noktası olmaya hazırlanıyor. Metafor Avm’de kurumsal kiracıları şimdiden yerini almış, satışa hazır mağazalar yer alıyor.

Metafor AVM de peşin ödemelerde yüzde 40 indirim!

Metafor AVM farklı aktivitelere cevap verebilecek 1.000 kişilik çok amaçlı salona sahip.

Kongre, sinema, tiyatro, eğitim toplantıları, konser, lansman vb. etkinlikler için hazırlanan çok amaçlı salonunda, Ankara’nın en merkezi konumundaki organizasyonlara ev sahipliği yapacak yatırımcılar için kazançlı bir iş modeli de sunuyor.

Metafor AVM de peşin ödemelerde yüzde 40 indirim!

View Yapı imzasıyla Ankara'da yükselen Metafor AVM'de satışlar devam ediyor. rezidans ve ofis satışları tamamlanan projede AVM'de ticari alanlar metrekare fiyatına satışa çıkarılıyor. Proje kapsamında yatırımcılar kira geliri üzerinden kar elde ediyor. Peşin alımlarda yüzde 40 indirim uygulayan firma Metafor AVM'deki yerlerin 1 metrekaresini 190 bin TL'den satışa çıkarıyor.

Sodexo kart kullanıcılarına büyük indirim! Son bir yılda kartla alışveriş yapanlara 22 milyon liralık indirim!

1461 Konaklar'da yüzde 50 peşin kalanı 2024'e kadar ödeme fırsatıyla!

Borsada teknik analiz yapmayı papatya falı gibi görmeyin!


Geri Dön