27 / 04 / 2024

Bahçeşehir Hayatpark 1 Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Bahçeşehir Hayatpark 1 Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Firma: Hayatpark Gayrimenkul

Proje: Hayatpark 1

Hayatpark Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir'de yükselen Hayat Park Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor.



Hayatpark Still Rezidence Bahçeşir'de  Hayatpark Gayrimenkul  imzasıyla hayata geçiriliyor. HP 1 Bahçeşehir Still Residence farklı bakış açısı ve gözde lokasyon özelliği ile sizin ve sevdiklerinizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek doğru organize edilmiş yaşam alanları sunuyor.

Bahçeşehir  Hayatpark 1  Still Rezidence'de 1+1 (72 ve 82 metrekare olarak iki tip), 2+1 (122 metrekare) ve Loft (110 metrekare) olmak üzere 4 tip daireden oluşmakta. 

Hayatpark Gayrimenkul A.Ş. tarafından inşa edilen Hayatpark 1 projesi 10 bin 500 metrekare alanda 518 daire, 11 dükkandan oluşan 529 bağımsız bölüme sahip.

529 bağımsız bölüm, A ve B bloktan oluşan Hayatpark Still Rezidence projesi, İstanbul havalimanına 20 dakika mesafede olup, Devlet ve Özel hastanelerin bitişiğinde konumlanmıyorç  HP3 Paradise AVM ile sınır komşusu olan projede hayatı kolaylaştıracak bir çok çevresel faktör bulunuyor.

Proje içinde aynı zamanda  AVM'ye de yer verilmesi projenin değerine değer katmakta. Proje kat mülkiyetli,her dairesi rezidanslı ve iskanlı olup tamamen 1.sınıf yalıtım ve kompozit dış cephe ile görselliğiyle öne çıkıyor. Bahçeşehir Hayatpark 1 Still Rezidence projesi konfor ve huzurlu bir yaşam alnı sağlıyor.

Bahçeşehir Hayatpark 1 Still Rezidence de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!
BAHÇEŞEHİR HAYATPARK 1 KONUT FİYATLARI NE KADAR? STİLL REZİDENCE KONUT FİYAT LİSTESİ 16 KASIM 2023!

Hayatpark 1 projesinde 1+1, 2+1 ve loft olmak üzere 3 farklı konut tipi yer alıyor.  Bahçeşehir Hayatpark 1 projesinde konutların metrekare fiyatı  60  bin TL  ila 100 bin TL arasında satılıyor. 

Teslime hazır, hemen oturumun yapılabildiği projede, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı uygulanıyor. Aynı zamanda 6 aya kadar vade fırsatıyla ödeme kolaylığı da sağlanmakta. 
 

HAYATPARK 1 SOSYAL ALANLAR NELER?

Bahçeşehir Hayatpark 1 projesinde sosyal alan olarak, basketbol, futbol, tenis Sahası ve spor Salonu,
çocuk oyun alanları, kafeterya, yürüyüş parkuru, sauna yer alıyor.

WEB:https://www.hayatparkas.com/

TEL:0850 255 1498

Mesa Holding Bahçeşehir'e yakın 4 milyon metrekarelik bir sosyal konut projesi için start aldı!

Dekar Şehirbahçe’nin 1. etap teslimleri zamanında başladı!

projeye sor



Geri Dön