28 / 04 / 2024

Dekar Şehirbahçe’nin 1. etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Şehirbahçe’nin 1. etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir’de inşa edilen Dekar Şehirbahçe’nin 1. etap teslimleri zamanında başladı. İşte Dekar Şehirbahçe projesinin detayları...



Türkiye’de bahçeli ev konusunda gayrimenkul sektörünün öncü firmaları arasına adını yazdıran Dekar Yapı, İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir’deki Dekar Şehirbahçe projesinin 1. etabındaki evlerinin teslimlerine de tam zamanında başladı. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dekar Yapı’nın İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir’de inşa ettiği Dekar Şehirbahçe’de tam zamanında tamamlanmış olan ilk etap, sahiplerine kavuşuyor. 

Paylaşılan bilgilere göre, doğa dostu yaşam vizyonunu projelerine de yansıtan Dekar Yapı, doğa ile iç içe ve kaliteli konutlara sahip olmayı isteyenler için Dekar Şehirbahçe projesini inşa ediyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ilk etap teslimlerine başlanan projenin ikinci etap teslimleri de Aralık ayında yapılacak. ikinci etabın teslimlerine başlanacak. 

Peki Dekar Şehirbahçe projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? Dekar Şehirbahçe projesinin arsa alanı kaç metrekare? Projede kaç konut var? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Dekar Şehirbahçe’nin 1. etap teslimleri zamanında başladı!

DEKAR ŞEHİRBAHÇE DOĞA İLE İÇ İÇE HUZURLU BİR YAŞAM SUNUYOR

Aktarılan bilgilere göre, 1. etap teslimlerinin başladığı Dekar Şehirbahçe projesinin arsa alanı 41 bin metrekare olarak belirlendi.

2. Etap teslimlerinin Aralık ayında yapılması planlanan Dekar Şehirbahçe projesi 51 blok olarak yükseliyor. Söz konusu projede 2 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar farklı büyüklükte 181 bahçeli konut ile doğayla iç içe bir yaşam fırsatı sunuluyor. 

Paylaşılan bilgilere göre, Dekar Şehirbahçe projesinden ev sahibi olanlar bahçeli bir yaşamın dışında birbirinden farklı imkânlar sunan sosyal hayat ile de buluşuyorlar. 

1. etap teslimlerinin başladığı, 2. etap teslimlerinin ise Aralık ayında başlayacağı Dekar Şehirbahçe projesi sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor.

Dekar Yapı Dekar Şehirbahçe projesinin içerisinde peyzaj havuzu, basketbol sahası, açık yüzme havuzu, kafe, çocuk parkı ve yürüyüş yolları bulunuyor. Ayrıca söz konusu projede her konuta 2 adet kapalı otopark da sunuluyor. 

Web: https://dekaryapi.com/

Dekar Şehirbahçe satışa çıktı! 181 konutluk yeni proje!

Dekar Zekeriyaköy satışta! Yeni proje!

Dekar Kemerburgaz nerede? Dekar Kemerburgaz fiyat listesi!


Geri Dön