02 / 05 / 2024

Siyahkalem Köy lansmana özel fiyatlar!

Siyahkalem Köy lansmana özel fiyatlar!

Firma: Siyah Kalem İnşaat

Proje: Köy

Siyahkalem Köy projesinde 1.167 tane daire bulunuyor. 5 farklı tipte dairenin yer aldığı projede apartman dairesi, çift dubleks daireler, sıra evler, ikiz villalar ve müstakil villalar bulunuyor. İşte Siyahkalem Köy lansmana özel fiyatlar...



Emlak Konut GYO ve Siyahkalem İnşaat tarafından İstanbul - Zekeriyaköy'de hayata geçirilen  Köy  projesinde 1+1'den 6+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Siyahkalem Köy lansmana özel fiyatlar bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. 


Siyahkalem Köy projesinde çocuk oyun alanları, yüzme havuzları, alışveriş alanları, yürüyüş yolları ve spor alanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


1.167 tane daireden meydana gelen Siyahkalem Köy projesi konum olarak Maslak 'a 20 dakika, Hacıosman Metro İstasyonu'na 12 dakika, Sarıyer İDO'ya 10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Siyahkalem Köy projesinde yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede apartman dairesi, çift dubleks daireler, sıra evler, ikiz villalar ve villalar yer alıyor. 


Siyahkalem Köy projesinde apartman daireleri 194 - 212 metrekare, çift dubleksler 584 metrekare, sıra evler 334 metrekare, ikiz villalar 335 - 623 metrekare, müstakil villalar ise 691 metrekare alana sahip.


Siyahkalem Köy lansmana özel fiyatlar

Siyahkalem Köy fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 15 bin metrekarelik alan kiralanabilir, 50 bin metrekarelik alan ise konut alan olarak tasarlandı. 


Siyahkalem Köy iletişim

Tel: 0212 202 64 64 

Web: www.koy.com.tr

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön