28 / 04 / 2024

Benevre Beytepe teslimleri ne zaman

Benevre Beytepe teslimleri ne zaman

Teslime sayılı günleri kalan Benevre Beytepe Projesi, sunduğu imkanlarla konut sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu projenin anahtar teslim için gün saydığını söyledi.

Benevre Beytepe Projesi'nde etkinlik zamanı!

Elbiz İnşaat Garantisi imzasıyla hayata geçirilen ve teslime sayılı günler kalan Benevre Beytepe Projesi'nde etkinliklerle canlı tutuluyor.

Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesi yeniden yapılandırılmalı!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarının rant kaygısı olmadan yürütülmesi gerektiğinin altını çizdi. Türkoğlu “Ankara'da özellikle Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesinin yeniden yapılandırılması gerekiyor” dedi.

Benevre Beytepe kira ve aidat garantisi İle fark yaratıyor!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, Ağustos 2017’de teslim edilecek olan Benevre Beytepe projesinin yatırım değeri ve özellikleri hakkında bilgi verdi.

Ev satın alırken dikkatli olun!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, konut alacak olan vatandaşlara önerilerde bulundu. Türkoğlu “ Evi satın alırken sadece iç ve dış görüntüsüne bakılmamalı” diye konuştu.

Benevre Beytepe'de ayrıcalığı hissedeceğiniz 10 detay!

Benevre Beytepe projesi Ağustos 2017’de teslim edilecek. Benevre Beytepe projesini 10 adımda incelemeye ne dersiniz?

Bahar dönemi konut satışlarını canlandıracak!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, bahar ve yaz döneminin konut satışları üzerindeki etkisini değerlendirdi. Türkoğlu, konut satışlarında canlanma yaşanacağını söyledi.

MiaVita Beytepe teslimleri ne zaman?

MiaVita Beytepe projesi, Ankara Çankaya'da hayata geçirildi. Toplam 114 daireye yer verilen projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor...

Konut fiyatları düşecek mi?

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, 2017 yılı konut fiyatlarına dair açıklamalarda bulundu. Türkoğlu “Metrekare fiyatları üzerinden değerlendirmek gerekirse 2017 yılında emlak piyasalarında yüzde 20 artışlar yaşanabilir” açıklamasında bulundu.

Benevre Beytepe'de sıfır peşinat, yüzde 100 mutluluk!

Ankara'da inşa edilen Benevre Beytepe projesi, sunduğu avantajlar ile de yatırımcıların yüzünü güldürüyor. Peşinatı teslimat sırasında ödeme kolaylığı sağlayan proje, konut sahibi olmak isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor.

Benevre Beytepe 30 Ağustos'ta teslim edilecek!

Benevre Beytepe projesi, 30 Ağustos'ta kapılarını açıyor. Projede heemen tapu teslimi yapılırken, 10 yıl vadeli konut kredisi ile 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunuyor.

Benevre Beytepe'nin sosyal alanları fark yaratıyor!

Ağustos 2017 yılında konut sahiplerine kapılarını açacak olan Ankara'nın başarılı konut projesi Benevre Beytepe; sunduğu sosyal alanlar ile de fark yaratacak.

Kentsel dönüşümde rant kaygısı olmamalı!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili bilgi verdi. Türkoğlu, “Ankara'da özellikle Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesi yeniden yapılandırılmalı'' dedi.

Benevre Beytepe, rezidans kavramını üst boyuta taşıyor!

Başkentlilerin konut anlayışının değiştiğini söyleyen Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “ Artık villada, apartmanda yaşamaktan vazgeçmiş ve rezidans hayatını yaşamak isteyen bir kesim var” dedi.

Benevre Beytepe teslimleri ne zaman Haberi

Benevre Beytepe teslimleri ne zaman


Teslime sayılı günleri kalan Benevre Beytepe Projesi, sunduğu imkanlarla konut sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu projenin anahtar teslim için gün saydığını söyleyerek “Projemizde artık sona geldik. Vaat etmiyor garanti ediyoruz” dedi.



Başladığı günden bu zaman dilimine kadar Benevre Beytepe Projesi'nin, hızlı adımlarla ilerlediğini anlatan Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu projede sona yaklaşıldığının altını çizdi. Kaba inşaatı biten projenin artık teslim için gün saydığını anlatan Türkoğlu “Elbiz İnşaat garantisi ile yükselen projemizde artık sona yaklaştık. Hiçbir zaman ön plana çıkmak adına farklı vaatler ile alıcılarımızın karşısına çıkmadık. Ne vaat ettiysek projemize yansıttık hatta daha iyisini yapmak için çabaladık. Artık sona yaklaştık ve 8 ay sonra kapılarımızı açmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.



'Benevre Beytepe...