17 / 05 / 2024

Beni seven faizsiz sevsin evine hemen geçsin

Beni seven faizsiz sevsin evine hemen geçsin

Ağaoğlu My Towerland ve My Home Maslak projeri için geçerli olan kampanya fırsatı yarın sona eriyor. Proje ''Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin'' sloganıyla satışa sunuluyor.

Atlantiklife Pendik'te 40 ay faizsiz vadelendirmeyle!

Lansmana özel kısa süre için yüzde 10 oranında indirim sağlanan Atlantiklife Pendik projesinde 40 ay faizsiz vadelendirme uygulanıyor. Projede ayrıca kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

Vadişehir 24 ay faizsiz ödeme imkanıyla satışta!

İstanbul'un son yıllarda değerlenen bölgesi Başakşehîr'de Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapının konsorsiyumuyla hayata geçirilen Vadişehir projesi 24 ay faizsiz ödeme şartlarıyla satışa çıktı.

Westside İstanbul Beylikdüzü'nde 200 bin TL'ye! Faizsiz ödemelerle!

Ödeme koşulları kapsamında faizsiz seçeneklerin uygulandığı Westside İstanbul Beylikdüzü projesinde yer alan konutların fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimler Mart 2017'de yapılacak.

Westside İstanbul Beylikdüzü'nde faizsiz ödeme seçenekleriyle! 200 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 200 bin TL'den başlangıç gösterdiği Westside İstanbul Beylikdüzü'nde faizsiz ödeme seçenekleriyle firma bünyesinde vadelendirme uygulanıyor. Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Fuzulev’den vade farksız ve faizsiz konut fırsatı!

‘Kolay Konut Edindirme Merkezi’ sloganıyla yola çıkan Fuzulev, isteyen herkesi kendi bütçesine göre, dilediği yerden faizsiz, vade farksız ev sahibi yapıyor...

TOKİ'den faizsiz konut kredisi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlere açılacak faizsiz konut kredisi miktarını 2015 yılı için 86 Bin Türk Lirası olarak belirledi.

Papatya Park Residence ilk etapta faizsiz taksit seçenekleriyle!

İlk etapta faizsiz ödeme seçeneklerinin uygulandığı Papatya Park Residence projesinde yer alan dairelerin fiyatları 168 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje toplamda 3 etaptan meydana geliyor.

Esnafa faizsiz kredi verilecek!

Başbakan Davutoğlu'ndan esnafa faizsiz kredi müjdesi geldi. Kaybolmaya yüz tutmuş mesleklere ve 3 yıl ustalık belgesi olup, işyeri açanlara kredi verilecek..

Başbakan Davutoğlu'ndan faizsiz kredi müjdesi!

Başbakan Davutoğlu Yok olmaya yüz tutmuş meslekler faizsiz kredi müjdesi verdi. Davutoğlu, "3 yıllık ustalık belgesi olup yeni işyeri açmış olanlara da faizsiz kredi vereceğiz" dedi.

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de faizsiz ödeme seçenekleriyle!

30 ay faizsiz taksitlendirme uygulanan Ağaoğlu My Newwork Ataşehir projesinde ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin 430 dolardan başlıyor. Fiyatların 20 Ocak sonrası değişmesi planlanıyor.

Asrın Konutları'nda 48 ay faizsiz taksitlendirme!

Daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonların yer aldığı Asrın Konutları'nda 48 ay faizsiz taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Projede satışlar devam ediyor.

Evim Kadıköy Konutları'nda 48 ay faizsiz ödeme seçenekleriyle! 350 bin TL'ye!

Stüdyoların fiyatlarının 350 bin 418 TL'den başlangıç gösterdiği Evim Kadıköy Konutları kapsamında uygulanan 48 ay faizsiz vadelendirme seçeneği devam ediyor. Proje; kentsel dönüşüm bölgesinde Fikirtepe'de yer alıyor.

Ağaoğlu My Newwork projesinde metrekaresi 4.430 dolara! Faizsiz seçeneklerle!

Teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılacağı Ağaoğlu My Newwork projesinde ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin 430 dolardan başlangıç gösteriyor. Projede faizsiz ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Beni seven faizsiz sevsin evine hemen geçsin Haberi

Beni seven faizsiz sevsin evine hemen geçsin

My home Maslak ve My Towerland projelerini kapsayan kampanya için son gün 30 Kasım Pazar. Projelerin ödeme planları kapsamında yüzde 10 peşin ödeme sonrasında kalan yüzde 40'lık tutar için banka kredisiyle ödenebiliyor. Geriye kalan bedel de ara ödeme şeklinde faizsiz olarak vadelendiriliyor. 



My Home Maslak; 

My Home Maslak projesinde alternatif konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve  4,5+1 şeklinde dizayn edildi.


1+0 daireler 96 metrekareden,

1+1 daireler  111 metrekareden, 

2+1 daireler  116 metrekareden,

3+1 daireler  117 metrekareden,

4,5+1 daireler 314 metrekareden,

4+1 daireler  ise 351 metrekareden başlıyor.


My Home Maslak projesinin sosyal donatıları arasında;  yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güvenlik, otopark ve spor alanları mevcut.                      

Ağaoğlu My Home Maslak projesinde dairelerin fiyatları  572 bin TL'den başlayıp 2...