02 / 05 / 2024

Vadişehir 24 ay faizsiz ödeme imkanıyla satışta!

Vadişehir 24 ay faizsiz ödeme imkanıyla satışta!

İstanbul'un son yıllarda değerlenen bölgesi Başakşehîr'de Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapının konsorsiyumuyla hayata geçirilen Vadişehir projesi 24 ay faizsiz ödeme şartlarıyla satışa çıktı.




İstanbul'un son yıllarda değerlenen bölgesi Başakşehîr'de Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapının konsorsiyumuyla hayata geçirilen Vadişehir projesi 24 ay faizsiz ödeme şartlarıyla satışa çıktı. 

Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgün, lansman dönemine özel metrekaresi 2 bin 850 liradan satılacak dairelerin yüzde 25'i peşin olmak kaydıyla kalanın ara ödemeleriyle birlikte 24 ay faizsiz kredi yoluyla müşteriyle buluşacağını söyledi. Daha uzun vadeyle ödeme yapmak isteyenler anlaşmalı bankalar ve makul faiz oranları ile ev sahibi olabilecek. 

200 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin 100 bin metrekarelik kısmı satılacak. 380 bin metrekarelik şehir parkının yanında yer alan Vadişehir, 50 bin metrekarelik alan üzerine 550 milyon lira yatırım ile yükselecek. Metro, şehir parkı, şehir hastanesi, okullar ve kamu alanlarına yakın yaşam alanında 650 konut ve 60 ticari ünite bulunacak. 

Projenin eş Yönetim Kurulu Başkanı Akif Çolak ise bölgede 1. 

etap kabul edilen Ayazma'da 6 yıldır yer aldıklarını aktardı. Buradaki toprak sahipleriyle yakın ilişki içinde oldukları bilgisini veren Çolak, hak sahipleri ile anlaşmalar yaparak yeni projelere başladıklarını belirtti. 

Bugün satın alma yapan müşteriler evlerine 2017'nin ilk çeyreğinden itibaren sahip olmaya başlayacak. 

Proje, 2+1 ve 3+1 tiplerindeki dairelerden ve 4+1 konak tipi akıllı ev altyapısına sahip konutlardan oluşacak. Projenin yüzde 60'ını 3+1 daireler oluşturuyor. Daireler brüt 127 metrekare ile 216 metrekare arasında büyüklüklere sahip. 

Yüzde 75'i yeşil alanlardan oluşan Vadişehir'de peyzaj alanları güneş enerjisiyle aydınlatılacak. Projenin içinde ayrıca yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası, koşu ve yürüyüş yolları, fitness salonu, Türk hamamı ve sauna gibi imkânlar yer alıyor. 

Projenin tanıtımında konuşan yetkililer, Vadişehir'in ulaşım kolaylığı sayesinde ön talep sürecinde birçok yatırımcının tercih sebebi olduğunu belirtiyor. Proje, TEM Otoyolu, Kuzey Marmara otobanı, 3. havalimanı ve 3. köprü ulaşım ağı içinde. Vadişehir, metroya ve ihalesi yapılan Havaray Başakşehir istasyonuna yürüme mesafesinde. 

Sosyal yaşam alanları olan projelerde müşterinin kafasını en çok aylık aidatlar karıştırıyor. Yüksek aidat bedelleri yüzünden birçok rezidansta dairelerin boş kaldığı biliniyor. Ev sahiplerinin benzer durumda kalmasını istemeyen Vadişehir projesinde aidat bedelinin metrekaresi 1,5 ila 2 liradan oluşması bekleniyor.


Ticari Hayat 


Geri Dön