18 / 05 / 2024

Benninghoven ECO-4000 ekipmanları

Benninghoven ECO-4000 ekipmanları

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyol Projesini'nde Benninghoven marka ECO-4000 asfalt plenti ve ekipmanlarını tercih etti.

Sohe Medikal Sağlık Ekipmanları Anonim Şirketi kuruldu!

Sohe Medikal Sağlık Ekipmanları Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çökmez tarafından kuruldu.

Gram altında beklenmedik bir yükseliş! İslam Memiş’ten uyarı: 4000 TL’ye çıkabilir

Türkiye'nin son dönem ekonomik gelişmelerini yakından takip edin. Döviz kurlarından altın kurlarına kadar piyasada hareketlilik devam etmekte. Altın Piyasası Uzmanı İslam Memiş, gram altında 4000 TL seviyesinin görülebileceğine dair önemli bir uyarıda bulundu! İşte altın piyasasında son durum...

Karma Raf Mağaza Ekipmanları İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Karma Raf Mağaza Ekipmanları İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Özkan tarafından kuruldu.

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Durmuş, Bünyamin Çelikkol, Emin Reçber ve Faruk Koçak ortaklığıyla kuruldu.

Eco Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Önder tarafından kuruldu.

Arzum AR2005 Eco Panini Tost Makinesi fiyatı ne kadar, en uygun nerede?  22 Mart 2023 fiyat listesi... 

Tost, sandviç, ızgara sebze, et veya balık, Arzum AR2005 Eco Panini ile istediğiniz yemeği pişirebilirsiniz. Çıkarılabilir plakları sayesinde kolayca temizleyebilirsiniz. Peki, Arzum AR2005 Eco Panini Tost Makinesi kaç TL? İşte detaylar...

Kare Hastane Ekipmanları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kare Hastane Ekipmanları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kare Otel Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirket tarafından kuruldu.

Arzum Eco Panini 1800 W Izgara ve Tost Makinesi 2 bin 399 TL! En ucuza nerede satılıyor? 15 Mart 2023 fiyat listesi

Bir üründen bir çok açıdan faydalanmak isteyenler sizin için Arzum AR2005 Eco Panini 1800 W Izgara ve Tost Makinesini araştırdık. Arzum eco panini tost makinesi Trendyol'da en ucuza satılıyor. İşte detaylar.

Arzum AR2005 Eco Panini 1800 W Izgara ve Tost Makinesi en ucuza nerden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum AR2005 Eco Panini, 4 adet pişirme kapasiteli,teflon çıkarılabilir plakalı ızgara ve tost makinesi olarak bir çok pişirme fonksiyonuyla mutfaklarda yerini alıyor.

Emeklilerin gözleri fal taşı gibi açıldı! Maaşı 3500, 4000, 4500 TL olanlar o tarihte tam bu kadar alacak! Son 7 gün!

2023 yılına ilişkin emekli ve memur maaşları çerçevesinde son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Peki maaşlar kaç lira oldu? Emeklilerin gözleri fal taşı gibi açıldı! Maaşı 3500, 4000, 4500 TL olanlar o tarihte tam bu kadar alacak! Son 7 gün!

Eco Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Binali Akbulut tarafından kuruldu.

4000 TL maaşı sakın kaçırmayın! Başvuru yapın anında maaşınız bağlansın!

Maaş alma fırsatını yakalayın. 3500-4000 TL arasında maaş alabilirsiniz. Sigortalıların iş kazası veya meslek hastalığı sonucunda iş yapamayacak duruma gelen kişiler malulen emekli olabiliyor. İşte detaylar!

Mia Casa Dekorasyon Mühendislik Ekipmanları Limited Şirketi kuruldu!

Mia Casa Dekorasyon Mühendislik Ekipmanları Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nada Fehmı Mamlouk tarafından kuruldu.

Benninghoven ECO-4000 ekipmanları Haberi

Benninghoven ECO-4000 ekipmanları


Dünyanın en geniş ve en yüksek kulesine sahip asma köprüsü olma yolunda ilerleyen Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyol Projesini üstlenen IC İÇTAŞ – ASTALDİ ADİ ORTAKLIĞI, Benninghoven marka ECO-4000 asfalt plenti ve ekipmanlarını tercih etti.


IC İÇTAŞ – ASTALDİ Adi Ortaklığı ile, asfalt üretim ve uygulama çalışmaları her geçen gün hızlanarak devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyol Projesinde, RİVA bölgesinde kurulu Benninghoven ECO-4000 asfalt plenti donanımına Polimer Modifiye Bitüm Tesisi, Taş Mastik Sistemi, Harici Filler Sistemi ve Kızgın Yağ Sistemi eklendi ve Mayıs ayı itibariyle kurularak devreye alındı.


Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) verilerine göre 2007 yılından bu yana Türkiye Asfalt sektörünün lideri olan Tekno Asfalt’ın çözüm ortaklığını gerçekleştirdiği asfalt plent...