09 / 05 / 2024

Arzum AR2005 Eco Panini 1800 W Izgara ve Tost Makinesi en ucuza nerden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum AR2005 Eco Panini 1800 W Izgara ve Tost Makinesi en ucuza nerden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum AR2005 Eco Panini, 4 adet pişirme kapasiteli,teflon çıkarılabilir plakalı ızgara ve tost makinesi olarak bir çok pişirme fonksiyonuyla mutfaklarda yerini alıyor.



 Arzum AR2005 Eco Panini 1800 W Izgara ve Tost Makinesi en ucuza nerden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi
Elektrikli ev aletleri kategorisinde tost makineleride yer alıyor. Bu ürünler kullanıcılar için pratik bir deneyim imkanı sunuyor.Teknolojinin gelişmesi tost makinesi modellerinde de kendisini gösteriyor. Arzum eco panini tost makinesi 4 adet pişirme kapasitesi ve ızgara yapabilme özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

TOST MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Tost makinesi granit plaka materyaline sahiptir. Granit plaka materyali ile üretilen tost makinesi, içerisinde hazırlanan besinlerin yapışma durumlarının önüne geçer. 
  • Arzum tost makinesinde, 4 adet ürün pişirebilme kapasitesi mevcuttur. Bu nedenle cihaz geniş ailelere hitap eder. Geniş bir pişirme kapasitesine sahip olan tost makinesi, işlevsel bir deneyim ortaya koyar. 
  • Tost makinesi, 1800 Watt güç ile çalışıyor. Yüksek bir çalışma gücüne sahip olan tost makinesi, yemeklerin hızlı bir şekilde hazırlanabilmesine yardımcı oluyor. Böylece mutfakta geçirilen süre minimum seviyeye iniyor. 
  • Ayrıca Arzum tost makinesi yağ akıtma kanalı teknolojisine sahiptir. Üründe bulunan yağ akıtma kanalı sayesinde fazla yağlar özel bir kanal yardımı ile dışarı atılır. Böylece yiyecekler daha az yağda daha sağlıklı bir şekilde pişirilebilir. 
  • 180 derece açılabilme özelliğine sahip tost makinesi içerisinde ızgarada yapılabilir.Böylece Arzum tost makinesi, çok yönlü bir kullanım ortaya koyar. Izgara modunda da kullanılabilen tost makinesi, balıkların, etlerin ve hamur işleri gibi yiyeceklerin ideal sıcaklık ayarlarında pişirilebilmesine yardımcı olur.
  • Arzum tost makinesi modeli aşırı ısınmayı önleyen bir teknoloji ile üretilmiştir. Tost makinesi modelinde yer alan ısı ayar düğmesi ve ikaz lambası, makinenin güvenli bir şekilde kullanılabilmesine imkan tanıyor. Böylece makine aşırı bir şekilde ısınmamış oluyor.


Peki hem ızgara hemde tost makinesi olarak kullanılan en uygun fiyata nerede satılıyor?


Geri Dön