30 / 04 / 2024

Arzum Saç Düzleştiriciler kaç lira, en ucuza nereden alınır? 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arzum Saç Düzleştiriciler kaç lira, en ucuza nereden alınır? 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Saç düzleştirici deyince akla gelen ilk markalardan biri olan Arzum, kaliteli ve her bütçeye uygun saç düzleştirici modelleriyle piyasada adından sıkça söz ettiriyor. Peki Arzum Saç Düzleştiricisi kaç para, özellikleri ne? İşte detaylar..



Saç düzleştiriciler son zamanlarda her yaş grubu tarafından yoğun bir şekilde kullanılıyor. Arzum Markası kaliteli ve her bütçeye uygun çok sayıda saç düzleştirici modeliyle piyasada adından sıkça söz ettiriyor.

 Arzum Saç Düzleştiriciler kaç lira, en ucuza nereden alınır? 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arzum saç düzleştiriciler ile kısa sürede şık bir görünüme kavuşmak mümkün. Saçların kolayca şekil almasını sağlayan Arzum ürünleri kullanıcılarından büyük övgü alıyor. Gelişmiş teknolojileri sayesinde yıpranmanın önüne geçen Arzum düzleştiriciler, elektriklenmeye son vererek pürüzsüz saçlara kavuşturuyor. 

1. Arzum AR5068 Superstar Touch Saç Düzleştirici Fırça:
Arzum AR5068 saç şekillendirici fırça, turmalin kaplama plakaları ve iyon özelliği ile elektriklenmenin önüne geçerek pürüzsüz saçlar sağlar. Otomatik kapanma, asma halkası, soğuk tarak uçları özelliklerine sahip. Hızlı ısınma fonksiyonu bulunan şekillendirici en yüksek 200 dereceye kadar çıkmaktadır.

2. Arzum AR5036 Superstar Siyah Saç Düzleştirici Fırça: 
Arzum AR5036 tarak ve saç düzleştirici 9 farklı ısı seviyesine sahip. Aşırı ısınmayı önleyen özelliği sayesinde saçların zarar görmesine mani olur. Seramik kaplama yapısı elektriklenmenin önüne geçerek saçı pürüzsüzleştirir.

3. Arzum AR5035 Mona Sense Siyah Saç Düzleştirici:
Arzum AR5035 saç düzleştirici keratin seramik kaplama plakları sayesinde pürüzsüz saçlara kavuşturur. Dönebilen kablo, otomatik kapanma, asma halkası özelliklerine sahip. Hızlı ısınma ile zamandan kazandırır. En düşük 100 en yüksek 230 derece ısıya ulaşır.

4. Arzum AR5080 Prostyle Gold Geniş Saç Düzleştirici:
Özel tasarım gövdesi sayesinde hem düzleştirme hem de bukle yapar. 150-230 derece arasında 9 sıcaklık ayarı ile her saç tipine uygundur. Seramik kaplama plakları sayesinde şekil verme kolaylaşırken saçlarda ışıltı etkisi oluşturur. Plaka sabitleme düğmesi ve 360 derece dönebilen kablo girişine sahip.

5. Arzum AR5063 Volume Pro Hava Üflemeli Siyah Renk Saç Düzleştiricisi:
Arzum AR5063 saç şekillendirici fırça, seramik kaplama plakaları ve iyon özelliği ile elektriklenmenin önüne geçerek pürüzsüz saçlar sağlar. Asma halkası, dönebilen kablo, kurutma, soğuk hava özelliklerine sahip.

6. Arzum Siyah AR5083 Volume Pro Ultra Hava Üflemeli Şekillendirici: 
Fırça üzerindeki 4 kanaldan iyon çıkışı sağlaması sebebiyle elektriklenmeyi önler. Seramik kaplama yapısı sayesinde saçta rahatça kayar ve şekil verme işlemini kolaylaştırır. Özel yapısı sayesinde saçların ısıdan daha az zarar görmesini sağlar. Saç kurutma ve şekillendirme işlemlerini hızlı bir şekilde yapar.

7. Arzum AR5062 Bellissima Creativity Glossy Pembe Renk Saç Düzleştiricisi 
Yuvarlak uçlu özel tasarımı sayesinde saçları kırmadan düzleştirir. Keratin seramik plakaları sayesinde sağlıklı bir saç bakımı yapmaya yararken zamandan tasarruf sağlar. Keratin katkısı ile saçların daha sağlıklı uzamasına yardımcı olur. LCD ekran üzerinden kontrollü bir deneyim yaşatır. Tutma sapının deri görünümlü sistemi düzleştirme sırasında kullanım kolaylığı sağlar.

Peki, Arzum Superstar Touch, Arzum Mona Sense, Arzum Prostyle Gold, Arzum Volume Pro,  Arzum Bellissima Creativity Glossy fiyatı ne kadar?


Geri Dön