27 / 04 / 2024

Braun Blender Seti fiyatları ne kadar, en ucuza nereden alınır? 9 Şubat 2023 fiyat listesi...

Braun Blender Seti fiyatları ne kadar, en ucuza nereden alınır? 9 Şubat 2023 fiyat listesi...

Kullanıcılarına 5 fonksiyonu bir arada sunan Braun MQ 7045X Quick Blender Seti, püre, hamur yoğurma, buz kırma, doğrama ve smoothie yapma özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, MQ 7045X Multi Quick Blender, kaç lira, özellikleri ne? İşte detaylar... 



Mutfakta uğraşırken yardımına sıkça ihtiyaç duyduğumuz blender setleri, çırpma, kesme ve doğrama işlemlerini gerçekleştiriyor. 

Braun Blender Seti fiyatları ne kadar, en ucuza nereden alınır? 9 Şubat 2023 fiyat listesi...

Kalitesiyle öne çıkan Braun MQ 7045X Multi Quick Blender Seti ise, beş farklı kullanım alanına hitap ediyor. Püre, hamur yoğurma, buz kırma, doğrama ve smoothie yapma gibi maharetleri olan set halindeki cihaz, 1000 Watt enerji gücü ile çalışıyor. 

Blender setinin sürahisi, 1250 mililitre kapasiteye sahip. Geniş kapasitesi sayesinde tek seferde daha fazla yiyeceği doğrayabiliyor. Ölçü kabı hacmi 600 mililitre, doğrama işlemleri için kullanılan haznenin kapasitesi ise 350 mililitre. BPA içermeyen özel plastik malzemelerle üretilen Braun Blender Seti'nin  kolay takılıp çıkarılabilen ekipmanları, kullanım sırasında pratiklik sağlıyor. 

BULAŞIK MAKİNESİNDE YIKANABİLİR

Paslanmaz çelik karıştırma mili, uzun süreli kullanım vadediyor. Aynı zamanda setin mikser uçlarında ve doğrama işlemlerinde kullanılan bıçaklarda da yine paslanmaz çelik malzeme kullanılmış. Setin tüm ekipmanı hem elde, hem de bulaşık makinesinde yıkamaya uygun. Set içerisinde iki adet blender başlığı bulunuyor. Bunlar, bir adet çubuk blender ve bir adet sürahi blender olarak ayrılıyor. Hız kademesi için SmartSpeed teknolojisi kullanılıyor. 

Siyah renk ile tasarlanan Braun MQ 7045X Multi Quick Blender Seti'nin ölçü kabı ve doğrama haznelerinde ise şeffaf plastik malzeme yer alıyor. Sebzelerin doğranması, hamur yoğurma işlemi gibi fonksiyonları sayesinde yemeklerin hazırlık süreci ciddi anlamda kısalıyor. Blender setinin doğrama mekanizması, şeffaf bir hazne içerisinde kullanılıyor. Kapaklı tasarımı sayesinde doğrama işlemi sırasında sıçrama ve dağılma problemleri yaşanmıyor. Derin sürahisi de kullanım sırasında saçılma ihtimalini ortadan kaldırıyor ve temiz bir kullanım sunuyor.

Braun MQ 7045X Quick Blender Seti kaç TL, en ucuz fiyatla nereden alınır?


Geri Dön