02 / 05 / 2024

Tefal X-Pert kablosuz süpürge kaç lira, en ucuz nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Tefal X-Pert kablosuz süpürge kaç lira, en ucuz nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Tefal TY6983TR X-Pert kablosuz süpürge, zeminden tavana her alana erişir. Ergonomik yapısı ve motorlu fırçası sayesinde tüm tozları toplar. Peki, Tefal dikey süpürge kaç kg? Tefal X-Pert kablosuz süpürge kaç dakika çalışıyor? İşte detaylar... 



Çok yönlü performans sunan TY6983TR X-Pert Kablosuz Dikey Şarjlı Süpürge, ev temizliğinin zahmetsiz, yormadan, pratik ve daha konforlu yapılmasını sağlamak için tasarlanmıştır.

 Tefal X-Pert kablosuz süpürge kaç lira, en ucuz nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Yüksek kaliteli lityum bataryası 45 dakika çalışma süresi sağlar. Üçü bir arada Tefal X-Pert Şarjlı Süpürge, her noktaya kolayca erişir, ulaşılmadık köşe bucak bırakmaz. Alçak ve görülmesi zor bölgelerde daha kolay toz takibi için LED ışıklı başlığa sahiptir.

Tefal X-Pert kablosuz süpürge, hızlı ve rahat temizlik için, motorlu fırça, yüksek performanslı DC motor ve siklonik teknoloji üçlüsü ile çalışır.

Tefal X-Pert kablosuz Süpürgenin Tüm Özellikleri
• Gelişmiş hareket kapasitesi, alçak mobilyaların altındaki tozların kolayca süpürülmesine yardımcı olurken, yüksek kaliteli LED ışıklara sahip motorlu başlık, tozların daha iyi görülmesini sağlar.
• Zeminden tavana üçü bir arada temizlik: Zeminden tavana kadar her yere ulaşmak için tasarlanmıştır. Rahat hareket etme imkanı tanır.
• Uzun batarya ömrü: NiMH pilden iki kata kadar daha uzun süre kullanım için 22V'lık yüksek kaliteli lityum pil
• Kablosuz kullanım ile her zaman ve her yerde temizlik yapılması sağlayan 45 dakikaya kadar çalışma süresi
• Tek seferde tüm tozları toplayan her türlü zeminde verimli kullanım sağlaya motorlu fırça ile hızlı temizlik imkanı
• Kolayca saklamak için duvara montaj tabanı
• Ultra hafif gövde: Rahat ve hızlı temizlik için sadece 2,2 kilogram

Peki, Tefal X-Pert kablosuz süpürge fiyatları kaç lira? Tefal dikey süpürge fiyatı ne kadar? İşte TY6983TR X-Pert Kablosuz Dikey Şarjlı Süpürge 27 Şubat 2023 fiyat listesi...
 


Geri Dön