05 / 05 / 2024

beo bolluca gölpark

beo bolluca gölpark

İstanbul Bolluca'da hayata geçirilen Göl Park Evleri konutlar 950 bin TL ile 1 milyon 750 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.Projede 6 ayrı mahalle konsepti bulunuyor...

Neo Bolluca 6 fiyatları!

Neo Bolluca 6 fiyatları 245 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yeşilliklerle çevrili 4 blok ve 144 daireden oluşan Neo Bolluca 6 projesi 3. Havalimanına 6 kilometre, metroya 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. 

Neo Bolluca 6 fiyatları ne kadar?

Neo Bolluca 6 projesi lansman öncesinde satışa sunuldu. Projedeki daire fiyatları 245 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor ...

Neo Park Bolluca: Neo Yapı’nın Arnavutköy’dekison projesi!

Neo Yapı tarafından Arnavutköy'de inşa edilen Neo Gölpark projesi 415 müstakil ev ve 8 mahalleden meydana geliyor.

NEO Bolluca 5 projesi başlıyor!

3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoban Yolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kanal İstanbul ve yeni metro projeleriyle Arnavutköy- Bolluca bölgesi, tüm yatırımcıların yeni gözdesi.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun temeli bugün atılıyor!

76 kilometrelik Menemen-Aliağa- Çandarlı Otoyolu'nun temeli bugün atılıyor. Tören Menemen Gölpark’ta gerçekleşecek.

Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları!

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Yuvam projesi 3 blokta 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşuyor. Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Neo Bolluca 4 projesi satışta!

Neo Bolluca 4 satışa çıktı. Proje, etrafında açık otopark alanı ve güvenlikle çevrili 4 blok, 8 ticari dükkan ve 136 adet 2+1 ve 3+1 daireden oluşan, hem yaşamak hem de yatırım anlamında yeni nesil bir site olarak öne çıkıyor.

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatlar!

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark Ellidokuz Konutları projesinde 270 daire yer alıyor...

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi!

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi 182 bin liradan başlıyor. Gülpark 59 Evleri 270 daireden meydana geliyor...

Gülpark 59 Tekirdağ fiyatları!

Gülpark 59 Tekirdağ fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark 59 Evleri projesinde ilk etap teslimleri 4 ay sonra yapılıyor...

İzmir Gölpark çevresindeki evlerin fiyatı 50 bin TL arttı!

İzmir Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “İzmir’in ilk ve tek doğal ‘Gölpark’ını Menemen’de hizmete açtık” dedi. Şahin Gölpark'ın çevresindeki evlerin fiyatının şimdiden 50 bin lira arttığını belirtti.

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları!

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları 145 bin liradan başlayarak değişiyor. Gül Yapı'nın inşa ettiği Gülpark Yaşam Evleri Esenyurt'ta dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Bursa Gölpark Konakları'nda fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor!

Umi İnşaat tarafından inşa edilen proje Bursa İl'i İnegöl İlçe'sinde inşa ediliyor. Proje 128 adet daireden oluşuyor. Bursa Gölpark Konakları'nda fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor.

beo bolluca gölpark Haberi

beo bolluca gölpark

Neo Yapı tarafından inşa edilen Neo Gölpark projesi 450 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor. 6 farklı mahalle olarak tasarlanan projede, ikinci mahallenin teslimleri hemen gerçekleşiyor.



Üçüncü mahalle teslimlerinin Aralık 2014'te gerçekleşeceği Göl Park Evleri'nde ödemeler peşin ya da anlaşmalı bankadan temin edilen kredi ile gerçekleşiyor.




Toplam 80 konuttan meydana gelen Neo Gölpark birinci mahallede yer alan konutların alanları 278 metrekare ile 412 metrekare arasında değişiyor. İkinci mahallede yer alan konutların büyüklükleri 190 metrekare ile 384 metrekare arasında değişiyor. İkinci mahalle de yer alan konutların tamamı müstakil evler olarak tasarlandı.